Menu
MODA

Zalando Street – digitalni časopis na Instagramu pruža jedinstven pogled na streetwear kulturu

Zalando, vodeća europska platforma za modu i lifestyle, pokreće Zalando Street, virtualni časopis s ciljem promicanja individualnosti i inkluzivnosti, prikazan kroz Zalando streetwear Instagram profil, @zalando_street. Časopis će također biti dostupan na službenoj Zalando stranici te platformi TikTok.

Prvo izdanje časopisa Zalando Street dostupno je od studenog 2021., a istraživat će kulturne teme vođene perspektivama opinion-makera streetwear zajednice. Predvođeno fotografom i zaštitnim licem francuske streetwear scene Jean-Jacquesom N’djolijem, prvo izdanje “Od terena do beskraja” promovirat će individualni stil i predstavljanje različitih zajednica. Ndjoli otvoreno govori o naslijeđu jedne od najstarijih košarkaških zajednica i značaju omogućavanja sigurnog prostora za mlade u Parizu.

“Streetwear zajednica obilježena je spektrom različitih perspektiva te je u mnogočemu definirana svojom moći da redefinira”, kaže Marius Brintrup te dodaje: “Kroz Zalando Street  želimo pružiti platformu za razmjenu mišljenja unutar naše zajednice, dok u istovremeno želimo ponuditi širok asortiman mode koja potiče inkluzivnost i individualnost. Časopis također predstavlja spajanje platforme Zalando i vrijednosti streetwear zajednice, donoseći vjerodostojne narative važne za  kulturu modernog doba.”

U prosincu, drugo izdanje istražit će trendove, teme i pojedince koji se smatraju pretečama outdoor stila u streetwear kulturi. Zalando nastavlja koristiti svoju platformu kako bi pomogao streetwear zajednicama u izazovima i prilikama s kojima se susreću u svojim okruženjima.

Više pronađite na poveznici.