Menu
LIFESTYLE

Akcija „Zajedno za sretniji rast Maslačaka“ završila uručenjem donacije križevačkoj udruzi

 Godinu dana nakon prve akcije „Zajedno za sretniji rast Maslačaka“, ova lijepa priča nastavila se, prikladno na Svetog Nikolu, darivanjem odnosno uručenjem donacije križevačkoj Udruzi „Maslačak“ i njihovim članovima. Nakon što su kompanije Henkel i KTC pokrenule akciju „Zajedno za sretniji rast Maslačaka“ brojni građani podržali su ih kupnjom Henkelovih proizvoda za čišćenje doma u KTC prodavaonicama. Kao rezultat jako uspješne akcije, Udruzi „Maslačak“ donirana je godišnja zaliha proizvoda za čišćenje za potrebe održavanja Kućice u cvijeću. U pitanju je inače kuća, odnosno prostor Udruge u kojem se okupljaju članovi i u kojem provode aktivnosti poludnevnoga boravka u sklopu kojeg se pružna radna i socijalna rehabilitacija s ciljem podizanja kvalitete života.

Križevačka udruga osnovana je 1990. kao neprofitabilna i humanitarna udruga koja okuplja djecu i mlade s teškoćama u razvoju i osobe s intelektualnim teškoćama iznad 21. godine života  te njihove roditelje/udomitelje, stručnjake, vanjske suradnike i prijatelje kao i sve ljude dobre volje koji mogu i žele pridonijeti boljoj kvaliteti života osoba s intelektualnim teškoćama. Svi zajedno osmišljavaju i rade na projektima, pa je tako od 2016. godine njihova Kućica u cvijeću dostupna svim članovima za obavljanje različitih aktivnosti u sklopu radne i socijalne rehabilitacije kako bi što ljepše i zanimljivije provodili svoje slobodno vrijeme.

              „Jako nam je drago da se akcija nastavila i ove godine i da imamo priliku zahvaliti svim dragim ljudima koji su nam pružili podršku i na ovaj način. Posebno nam je drago što imamo priliku i mi vama pokazati čime se bavimo i kako provodimo vrijeme u našoj Kućici jer ovo je zaista naša kućica u cvijeću u kojoj je uvijek vesela i dobra atmosfera. Našim članovima i njihovim obiteljima treba podrška u svakom pogledu i jako smo zahvalni Henkelu i KTC-u te svim kupcima koji su se uključili u ovu akciju “, izjavila je predsjednica Udruge „Maslačak“ Križevci, Tamara Premuš.

            „Nama je jako drago da smo danas opet u posjeti Udruzi „Maslačak“ Križevci i sretni smo što možemo podržati rad Udruge ovom donacijom. Posebno bismo zahvalili našem partneru KTC-u i svim našim kupcima koji su nas podržali. Drago nam je vidjeti poznata lica od prošle godine ovdje u Udruzi i uvijek se osjećamo jako lijepo i dobrodošlo u Kućici u cvijeću. Mi se nadamo da ćemo s ovom akcijom nastaviti i u budućnosti“, kazala je Mia Jelinić, junior trade marketing Henkel Adria, Laundry & Home Care.

            „Nakon prve uspješne akcije, jako smo sretni i ponosni da je ova druga prošla jednako dobro i zahvalni smo svim našim kupcima koji su prepoznali plemeniti cilj ove akcije. Udruga „Maslačak“ oduševila nas je još ranije sa svojim angažmanom i programom koji svakodnevno provode i kojim pružaju podršku svoj članovima. Drago nam je što smo na ovaj način mogli podržati njihov rad i njihove napore“, izjavila Melania Zorko izvršna direktorica za marketing KTC d.d.