Menu
LIFESTYLE

Prva Feminine Leadership konferencija u Zagrebu

Vrijeme je za prvu konferenciju koja slavi ženske vještine vodstva kao temelj uspješnog poslovanja!

The Art of Feminine Leadership konferencija će 19. siječnja 2018. u Kongresnom centru Forum Zagreb okupiti oko 100 lidera i liderica te onih koje će to tek postati, s glavnim ciljem osvještavanja važnosti korištenja ženskih soft vještina u uspješnom vodstvu zaposlenika, timova i tvrtki.

Svoja iskustva i uspješne prakse vodstva na konferenciji će podijeliti 12 govornika među kojima je imeđunarodno priznata thought liderica Sharon Hadary. Više od 20 godina svog radnog iskustva Sharon je posvetila unaprjeđenju pozicija i prava žena u organizacijama, a njena knjiga „Kako žene vode: 8 temeljnih strategija koje uspješne žene znaju“ je i danas među najcitiranijim i najbolje ocijenjenim knjigama u području ženskog leadershipa na svijetu.  Sharon je i kolumnistica za The Wall Street Journal i Enterprising Women Magazine te gostujuća profesorica na doktorskom programu Sveučilišta Maryland gdje predaje o ženskom leadershipu. Svoja bogata znanja će podijeliti i sa sudionicima konferencije u Zagrebu putem video predavanja i vježbi uživo.

Jednodnevna konferencija će započeti s pet keynote predavanja uspješnih hrvatskih liderica koje će podijeliti svoja iskustva, savjete i prakse iz svojih organizacija po pitanju vodstva i uspješnog poslovanja. Direktorica marketinga i upravljanja zadovoljstva klijenata Zagrebačke banke, Nikolina Zečić, podijelit će svoje iskustvo kako inovirati u velikim sustavima i uspješno voditi timove, a Tanja Pureta, vlasnica konzultantske tvrtke Ramiro približit će koliku transformacijsku moć imaju žene na liderskim pozicijama i zašto. Ivana Conjar, jedna od ključnih osoba iza inovativnog Algebrinog eLeadership MBA programa, istaknut će važnost cjeloživotnog obrazovanja i razvoja liderskih, a ne samo menadžerskih vještina za poslove budućnosti.

Katarina Arbanas iz tvrtke Microsoft  govorit će o rastućoj potrebi za ženskim liderima u industriji tehnologija, a direktorica nabave Nestlé Adriatica, Nikolina Podoreški govorit će o upravljanju organizacijskim promjenama i uspješnom vodstvu zaposlenika kroz promjenjive procese.Šlag na kraju bit će panel diskusija o prilikama i izazovima ženskog liderstva na hrvatskom tržištu, o čemu je diskutirati Igor Pureta, predsjednik Uprave GRAWE Hrvatska, Hrvoje Kapetanović, član Uprave Undabota, Saša Jurković, osnivač i predsjednik Udruge HR Centar, Nataša Novaković, direktorica za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala u HUPu,  Nathalie Lerotic Pavlik, neovisna HR konzultantica i poslovna psihologinja teMara Vitols Hrgetić, organizatorica MEETING G2.1 konferencije.

Konferenciju organizira portal Shhhefica pod ponosnim pokroviteljstvom tvrtke Ramiro, Grawe, brenda Jana Kolagen Beauty, tvrtke Nestlé Adriatic i Ageness Beauty Instituta te podrškom udruge Leadership Development Association, HUP- Hrvatske udruge poslodavaca te udruge MBA Croatia.

„Iako su žene i dalje manje plaćene od muškaraca, imaju manje prilika za razvoj i dolazak na visoke menadžerske pozicije, nitko ne može osporiti njihov prirodni talent za vođenje. One tvrtke koje su među prvima usvojile nove, ženstvenije stilove vodstva su danas među najuspješnijim tvrtkama koje bilježe stalan rast. Vodstvo novog doba odnosi se na oba spola, a temelji se na transparentnosti, suradnji, istinskom dijalogu, jasnim vrijednostima, usklađenosti riječi i djela te stvarnom uključivanju zaposlenika kroz razvoj njihovih potencijala“, poručila je organizatorica konferencije i vlasnica portala Shhhefica, Tanja Džido.

U prodaji su tri vrste karata: BUSINESS 500 kn, REGULAR 300 kn i STUDENT 150 kn, a svoje mjesto možete osigurati na ovom linku.