Menu
LJEPOTA

Vrhunska francuska DermEden njega oduševila je žene diljem svijeta

Dermokozmetička linija proizvoda ima bestseller koji mahom nestaje s polica!

Skincare rutina razlikuje se od osobe do osobe i najčešće ovisi o tipu kože i preferencijama pojedinca, no adekvatna i pravilna njega obuhvaća nekoliko ključnih stvari za zdrav i lijep ten. Uz hidratantnu, dnevnu i anti-age kreme koje su nezaobilazni dio beauty rutine i krema za lice s visokim zaštitnim faktorom postaje sastavni dio naše svakodnevice. Činjenica je kako su negativne posljedice UVA i UVB zraka često nepovratne, međutim sunce nije naš neprijatelj.

Osim što utječe na naše dobro raspoloženje, iz sunca crpimo i vitamin D neophodan za zdravlje i poboljšanje imuniteta cijelog organizma. Zlatna sredina, odnosno adekvatna njega i briga oko kože kada je sunce u pitanju, ključna je kako bismo osigurali blagodati onoga što nam ono nosi. Kako od sunca ne bismo bježali, već iz njega iskoristili samo ono najbolje, francuski laboratorij DermEden kao prvi i jedini dermokozmetički brend posebno posvećen prevenciji negativnih posljedica svakodnevnog sunčevog zračenja za kožu, svojim jedinstvenim konceptom dnevne njege bavi se prevencijom negativnih posljedica UVA i UVB zraka na kožu, dok noćni protokol njeguje kožu kroz efikasnu kombinaciju moćnih sastojaka. Budući da je zdravlje kože na prvom mjestu, od proizvoda koje koristimo očekujemo funkcionalnost, ali i kompatibilnost s ostalim koracima u beauty i make up rutini. Upravo je to bila i misao vodilja za stvaranje proizvoda s jednostavnom primjenom i vrhunskom te efikasnom formulom za savršene rezultate. Osnovan i vođen od strane vrsnog dermatologa, DermEden je francuski klasik koji naglasak stavlja na inovaciju i visoku koncentraciju dokazano učinkovitih aktivnih sastojaka u jedinstvenim formulama. Prepoznata od strane farmaceuta, dermatologa i estetskih liječnika, DermEden dermatološka linija ispunjava sva naša očekivanja i potrebe kože samo jednim proizvodom. Kao dio linije dnevnog protokola Dermeden DD univerzalna krema sa SPF 50+, prva je dnevna krema koja je riješila jednadžbu pružanja UV zaštite, istovremeno pružajući blagodati vitamina D. Inovativni spoj nalik vitaminu D, aktivira i povećava broj receptora te tako nadoknađuje nedostatak vitamina sunca. Kao hidratantna krema protiv starenja s UV zaštitom, univerzalna formula dizajnirana posebno za poštivanje prirode svih tipova kože, zahvaljujući hijaluronskoj i diojskoj kiselini istovremeno smanjuje vidljive znakove starenja i pigmentacijske mrlje, dok se obojeni pigmenti prilagođavaju tenu za potpunu blistavost i ujednačavanje.

Izvrsna kao podloga za make up ili samostalno, dostupna u univerzalnoj i light verziji, ova cjenovno pristupačna multifunkcionalna krema s punim je pravom DermEdenov bestseller za koji trebamo biti spremni na listu čekanja za kupovinu. Uz neizostavnu DD kremu, dnevni protokol čini niz dnevnih krema obogaćenih aktivnim sastojcima koje kombiniraju anti-age i anti-pigmentacijski učinak uz intenzivnu zaštitu od sunca. Dostupan u Opposite beauty storeu te odabranim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, ovaj je niche brand već pronašao put do mnogih skincare rutina.