Menu
JA, MAMA

Velike ideje za maleni dječji vrt iz snova

Sunce, toplo vrijeme, ljeto, godišnji – sve su to imenice koje se vežu oko jedne zajedničke, a to je zabava. Za prilike današnjeg teksta neka to bude zabava u vrtu ili na dvorištu kako god želite. Iako nisam neki pretjerano prirodni tip, danas jako volim kada mi dijete provodi vrijeme na travi, istražuje i pretražuje sve mrave, bube, valja se i veseli i zato uvijek razmišljam kako bi to bilo imati svoj vrt ili dvorište, bilo to u kući, na vikendici, gdje god i kada bi imali kako bi to izgledalo.

S obzirom na to da sam osoba koja stvarno voli maštati o tome što bi bilo kad bi bilo, danas sam zamislila kako imamo jedan predivan vrt koji je prazan i treba mu sadržaja. Sadržaja u kojem ćemo svi uživati i koji će našu malu zelenu oazu učiniti toliko stvarnom da se možda nekada i ostvari.

Prošetala sam Pinterestom i Instagramom i pronašla genijalne ideje kako urediti vrt ili dvorište za klince i kako od samo travnate površine dobiti jedan divan prostor u kojem će vaši mlaci obožavati boraviti, a i svi njihovi maleni prijatelji.

Foto: Pinterest