Menu
LIFESTYLE

Važna inspiracija svim ženama: 3. Avon ProWoman konferencija

Avon ProWoman konferencija po teći puta nastavlja svoj rad na povezivanju žena i osnaživanju aktivnosti vezanih uz njihov osobni rast i razvoj, karijeru, poduzetništvo i stvaralaštvo te dobrobit općenito.
Uz slogan Vjetar u leđa, Avon ProWoman konferencija ove se godine bavi motivacijom, i to kroz tri iznimno važna područja: zdravlje, rad i odnose.

Uz već provjerenu formu panela, ovogodišnja konferencija donosi i mini predavanja te tri bloka inspirativnih ženskih priča.

Fotografija: www.wish.hr, naslovna fotografija: službeni web konferencije

U Pola ure IT kulture dobit ćemo savjete kako razlikovati lažne vijesti od onih stvarnih, te se upoznati s 5 mobilnih aplikacija koje nam mogu olakšati svakodnevni život.

Uz ostalo, konferencija će se pozabaviti još jednom vrlo važnom temom – zamkama traženja medicinske pomoći i rješavanja zdravstvenih tegoba u virtualnom svijetu.

Kao i prošle godine, u panelima će učestvovati vrlo zanimljivi i uspješni pojedinci, čime su i ove godine zagarantirane dinamične, inspirativne i korisne diskusije. Na panelu Oni vs Mi – Jesmo li drugačije svoje viđenje „nježnijeg“ spola dat će predstavnici onog „jačeg“.

Uz već znani Avonov kutak ljepote i zdravlja, ovogodišnja konferencija donosi i Humanitarnu „mini biblioteku“, Coaching kutak te Mini vodič upravljanja osobnim financijama.

Organizacije, mediji i pojedinci koji su u proteklih godinu dana podržavali i poticali žene, njihovo stvaralaštvo i doprinos zajednici, i ove će godine ući u izbor za Pro Woman Award.

I ove godine partner konferencije je AVON, velika globalna korporacija koja već 130 godina omogućava ženama financijsku neovisnost i samostalnost i čiji važan dio rada predstavljaju društveno korisne aktivnosti među kojima značajno mjesto zauzimaju borba protiv raka dojke i nasilja u obitelji, a koja upravo ove godine slavi i 20 godina postojanja i osnaživanja žena u Hrvatskoj.

Detaljan program pronađite na linku.

Vidimo se sutra na cjelodnevnom druženju!