Menu
LIFESTYLE

Kako isplanirati i organizirati vjenčanje, a da u tome uživate bez imalo stresa?

Odgovor je jednostavan – uz pomoć wedding plannera koji razumije vaše želje, nudi vam kreativna rješenja i brine se o svim detaljima koji jedan od najvažnijih dana u životu pretvaraju u dan iz snova. Vedrana Dvornik, direktorica butik agencije za organizaciju vjenčanja Vantage Garden, vrhunski je stručnjak o čijim vjenčanjima se priča, a koja će vaš san o vjenčanju pretvoriti u stvarnost.

«U trenutku kada ste se zaručili i odabrali datum vašeg vjenčanja za vas počinju slatke brige. Uzbuđeni krenete u planiranje i organizaciju, želite sami istražiti i isplanirati do posljednjeg detalja vaš savršeni dan jer tko može bolje znati što i kako želite od vas samih, zar ne?! No, odjednom ni sami niste znali koliko je tematika kompleksna, a ponuda raznolika. Bezbroj pitanja, ideja, stilova, ponuđača… U tom istom trenutku, sa svih strana dobivate savjete kako to najbolje učiniti, a roditelji, kumovi i prijatelji imaju šarolike ideje, od kojih se malo koja uklapa u vaš koncept. Tada je najbolje rješenje nazvati wedding plannera i prepustiti mu sve izazove, stres i nepredvidive situacije», komentira Vedrana Dvornik, direktorica butik agencija Vantage Garden.

Vedrana Dvornik organizira vjenčanja i razna događanja od 2006. godine, a poznata je kao vrhunski profesionalac s izvanrednim timom kojima niti jedan zadatak nije nemoguć. Osim besprijekornih organizacijskih sposobnosti, iznenadit će vas njihova kreativnost – jedinstvene ideje koje će vaše vjenčanje pretvoriti u događanje za pamćenje. Povrh toga, agencija Vantage Garden ima široki portfelj suradnika – od raznovrsnih lokacija, restauranata, cateringa, cvjećara, plesnih studija, salona vjenčanica, krojača do estetskih stomatologa ili kirurga, gdje klijente agencije očekuju brojne pogodnosti.

«Nakon što se upoznamo, iznimno je važno – baš kao i kod odabira supružnika, da “kliknemo”. Obostrana «kemija» nužan je faktor da moj tim i ja dobijemo viziju vjenčanja, a mladenci nam s punim povjerenjem prepuste organizaciju njihovog dana iz snova. Moj zadatak je aktivno slušati i ponuditi koncept vjenčanja koji će oduševiti mladence i njihove uzvanike. Od tog trenutka svi uživamo u organizaciji vjenčanja i s nestrpljenjem očekujemo taj dan», pojašnjava Vedrana.

Vantage Garden do sada je organizirao razna vjenčanja diljem Hrvatske, na nekim od jedinstvenih lokacija poput Meštrovićeve galerije u Splitu do romantičnih vjenčanja na sunčanom Visu, Hvaru, Dubrovniku… Njihovi klijenti su i domaći i strani parovi, različitih vjeroispovijesti za što je nužno dobro poznavanje kulture i protokola, a organiziraju jednako i manja, intimna, kao i velika vjenčanja.   

«Nije važno kakvo je vjenčanje i koliko će biti uzvanika, izuzetno je važno da naši mladenci uživaju neopterećeni bilo kakvim organizacijskim  protokolima/detaljima. To je jedan dan u životu koji mora biti savršen, kada ne treba biti stresnih situacija ili neplaniranih iznenađenja, kada se oni moraju prepustiti dobrom raspoloženju i uživati sa svojim uzvanicima. Moj tim i ja se brinemo da se sve ideje realiziraju, da je sve na vrijeme i da nema stresa. Tada vjenčanje postaje zabavno i postaje događaj za pamćenje, koji se prepričava još dugo među rodbinom i prijateljima. A mi uživamo u sreći i zadovoljstvu mladenaca, i taj iskreni osjećaj naš je najveći uspjeh , koji nas uvijek iznova pokreće» zaključuje Vedrana Dvornik. 

Ako planirate vjenčanje i želite da ono bude ostvarenje vaših snova, obratite se Vedrani i njenom timu s punim povjerenjem na www.vantagegarden.com