Menu
MODA

U Hrvatsku se vratio jedan od “najluđih” trendova 90-ih

Slučajno ili ne, s velikim ovogodišnjim comebackom slavnih ‘Spajsica’ vratile su se i ove otkačene tenisice, a u ShoeBeDo dućanima dostupne su u roza, crnoj i bijeloj boji

 Dad shoe ili trend glomaznih tenisica, kojeg su mnogi smatrali brzoprolaznim, ne samo da ne jenjava, već je u svom punom jeku. Svi high end i high street brendovi već duže vrijeme lansiraju svoje najjače adute, a sada se na modnu scenu u velikom stilu vraćaju  i one najveće i ”najluđe” od svih – Buffalo tenisice.

ShoeBeDo/Buffalo

Tenisice s neuobičajeno velikom platformom od sredine 1990-ih do ranih 2000-ih godina proslavio je najpopularniji britanski girl band “Spice Girls”, zahvaljujući kojem su obožavateljice diljem cijelog svijeta nosile ovaj model u gotovo svim kombinacijama boja.

Iako na prvu, zbog svog specifičnog izgleda, ne djeluju lako spojivo s modnim kombinacijama, itekako će se uklopiti u sve stajlinge. Savršeno pristaju uz kapute, haljine, odijela, najjednostavnije traperice ili trenirku. Buffalo tenisice jednostavno će upotpuniti svaku vašu zamisao, koliko god luckasta ona bila. Spajanje nespojivog odavno je postalo nepisano pravilo, a ovakav model tenisica, dostupan u svim ShoeBeDo dućanima i na klik udaljenom webshopu www.shoebedo.com izdvojit će te od gomile.