Menu
LJEPOTA / MODA

Twinset predstavlja svoj prvi parfem kojim slavi ženstvenost

Ženstvenost, odvažnost i kreativnost u kombinaciji s radosti i lakoćom življenja ideali su kojima se Twinset inspirira već godinama. Dora Bagriche, francusko-alžirska parfumeristica odabrala je profinjene mirisne note za svaki od ovih ideala tako kreirajući prvu Twinset Milano parfemsku vodicu u kojoj će ovog ljeta uživati sve žene istančanog stila – ljubiteljice jedinstvenog Twinseta.

Talijanski modni brend Twinset, jedinstven i prepoznatljiv po svom romantično-odvažnom stilu, ovog ljeta predstavlja svoj prvi parfem za žene. Osmislila ga je Dora Bagriche, francusko-alžirska parfumeristica, birajući mirise ženstvenosti, odvažnosti, kreativnosti, ali i radosti te lakoće življenja. Poznata po svojim izazovnim mirisnim kreacijama, Bagriche je komponirala miris za profinjenu ženu, istančanog ukusa.

Izabrala sam dvije dragocjene ruže, bugarsku i Centifolia, kao simbol ženstvenosti koju predstavlja Twinset. Kako bih dodala dašak nježnosti i odvažnosti, uzdigla sam njihove mirise kristalnom, ružičastom soli. Željela sam tako stvoriti ovisnost o slanoj ruži, ali uz neke nove elemente, poput riže za senzualnost i crnog ribizla za vibrantnost. Tako je glatka, ali teksturirana ruža, vrlo svježa, no i dalje topla i baršunasta.“ – pojašnjava parfumeristica Dora Bagriche.

Kao i sam brend – Twinset Milano Eau de Parfum odražava privlačnost moderne ženstvenosti koju na prvi pogled krase prirodna ljepota i odvažnost. Osjećaj lakoće i radosti življenja, Twinset je pretočio i u dizajn bočice – valovitog i profinjenog oblika. Dašak glamoura dodatno je naglašen bisernim leptirom koji ukrašava čep parfema, te nježnoružičastom vrpcom, koji pomno prate esenciju novog parfema.

Twinset Milano Eau de Parfum potražite u Twinset trgovinama u Splitu i Zagrebu po cijeni od 490 kuna.