Menu
MODA

Modni dvojac Twins vodi vas na retro putovanje u Dalmaciju

More, plaža i ljetne večeri u Dalmaciji bile su inspiracija za stvaranje nove kolekcije modnog branda Twins, koju će pod pokroviteljstvom CCC Shoes & Bags predstaviti na ovosezonskom Bipa FASHION.HR-u. Iz radionice kreativnog dvojca stiže nova kolekcija naziva Summer Storm za sezonu proljeće/ljeto 2019. u kojoj, nakon vječne im inspiracije rodne Slavonije, putuju na jug Hrvatske, u toplu Dalmaciju.

Foto: Zvonimir Ferina

Kolekcija fokusirana na godišnji odmor na hrvatskoj obali jedna je posebna romantična vizija Twinsa. Zavodljiva, ali snažna, ova prezentacija počinje sada već zaštitnim Twins bojama – tradicionalnom crvenom, bijelom i plavom. Nautička odjeća pročišćena svih nepotrebnih detalja, ali opet bogata i upečatljiva, priča dobro poznatu priču 90-ih s krstarenja po hrvatskim odmaralištima i uživanja u ljetnim šansonama Tereze Kesovije, Olivera Dragojevića i Mate Miše Kovača. Nova kolekcija koju će prikazati na pisti stvorena je od dobro poznatih retro printeva iz prošlih vremena – od ljetnog cvjetnog hologram printa do zavodljivog trendy leopard uzorka. Pamučno tkano platno etno motiva proizvedeno u Hrvatskoj stavljaju u fokus unikatne haljine s naborima, odijela i suknje visokog struka te cijeloj ovosezonskoj kolekciji dizajneri daju dodatni tradicionalni touch po kojem su ovi modni znalci prepoznatljivi. „Ovu sezonu Twins žena kaže „doviđenja“ i odbacuje sve svoje obaveze i odgovornosti, gasi mobitel i odlazi na luksuzno krstarenje Istrom i Dalmacijom“, objašnjavaju Damir Begović i Domagoj Štimac, stvarajući još jednu kolekciju koja odiše glamurom, a koja je ponajviše stvorena za ljetni godišnji odmor sa stilom.

Na putovanje Jadranom, Twins će publiku 28. Bipa FASHION.HR-a odvesti u četvrtak kada su na rasporedu i revije Morane Krklec, Jelene Holec, Anthony Avangarda i Mateyeneire te dodjela modne nagrade Ana Lendvaj. Od 19. do 23. ožujka, u 5 dana trajanja najvećeg nacionalnog modnog događaja, svoje će kreacije za ovu sezonu predstaviti i Robert Sever pod pokroviteljstvom branda Noelle, Ivica Skoko pod pokroviteljstvom branda Perwoll, u sklopu programa FHR MEN pod pokroviteljstvom PhilipsaSpirit by T.B., Boško Jakovljević, Robert Sever i modna kuća Varteks te zadnji dan Branka Donassy, Marina Design, Klisab, Arileo pod pokroviteljstvom branda CCC Shoes & Bags, Ana Maria Ricov i BiteMyStyle pod pokroviteljstvom branda Philips.