Menu
TECH & CO.

Tri poznata Hrvata imaju jednu zajedničku stvar

Što zajedničko uvijek možemo pronaći kod tri muškarca?

Kvizoman Silvije Pleština, koji sastavlja pitanja za najpoznatije hrvatske natjecateljske kviz formate, novinar, gastro bloger i TV voditelj popularne kulinarske emisije Domagoj Jakopović Ribafish i Janko Janić, mladi influencer – Tiktoker, koji je zaljubljenik u fotografiju i modu na prvu možda i nemaju nešto zajedničko, ali ih spaja jedna “prava muška stvar” – brada.

Troje potpuno različitih “bradonja” odlučilo je igrati po svojim pravilima i njegovati svoj stil te su najnovijim rješenjem iz Philipsa podrezivali bradu, brijali dlake na cijelom tijelu, trimali zulufe i uređivali sve dijelove tijela bez obzira na duljinu dlačica. I dok jedan teži savršeno glatkoj koži, drugi pak debelim brkovima i gustoj bradi, a treći lijepoj njegovanoj “trodnevnoj bradi”, ono što je baš svima zajedničko jest potreba da ovaj ritual bude nešto u čemu će uživati te nešto zbog čega neće predugo stajati pred zrcalom.

“Što je muškarac bez brade?”, pitaju se Janko, Domagoj i Silvije. Posvećujući mnogo pažnje svojoj bradi i brkovima te sve više istražujući svijet pravilne njege svojeg “modnog dodatka”, našli su uređaj koji im olakšava cijelu stvar. Otkrili su kako izgleda njihov ritual kojem baš svaki muškarac posvećuje najviše svoje pažnje, jer njime i najviše iskazuje svoj stil i fizički izgled. Jedinstvena OneBlade tehnologija brijanja s oštricom koja radi 200 pokreta u sekundi s dvostrukim zaštitnim sustavom prati konture lica tako da se može ugodno i učinkovito brijati ili podrezati dlačice na svim dijelovima lica, ali i tijela. S obzirom da je vodootporan, OneBlade koristi se s pjenom i bez nje, čak i za vrijeme tuširanja. Jednostavno čišćenje i ispiranje pod vodom samo su “točka na i” odličnih performansi ovog najboljeg prijatelja svakog muškarca. Baš ta jednostavnost, osvojila je poznata tri Hrvata kojima je brada zaštitni znak, ali i modni dodatak.

Popodnevno opuštanje uz dobru knjigu, tuširanje, učenje ili ponavljanje teksta za voditeljsku ulogu – uz sve ove svakodnevne radnje sada je lako i obrijati se. Dvostrana oštrica, zamjenjivi češljevi za bradu, dodatak za veću zaštitu osjetljivih područja i češljevi za tijelo za lako podrezivanje u svim smjerovima čine OneBlade najjednostavnijim brijačim rješenjem i najboljim prijateljem svih muškaraca, bez obzira na stil brade.

Punija i duža brada poput Ribafisheve? Holivudska brada poput one Janka Janića? Ili tzv. kratka uokvirena brada koju nosi Silvije? Muške brade nikad nisu izgledale bolje.