Menu
JA, MAMA

Tematski rođendani za ljetne slavljenike

Iako nam se ljeto opasno datumom približava, po vremenu bi rekli da nam predstoji duga jesen. S obzirom na to da na vrijeme i vremensku prognozu zaista ne možemo više računati, organizacija rođendana ili bilo kojeg oblika zabave na otvorenom stvara nam stres. No uvijek postoji ona alternativa – smjestiti sve željene goste u vaš dnevni boravak iako će to značiti da ćete dodatne stolce skupljati po cijelom susjedstvu.

S obzirom na to da su danas divne rođendanske fotografije apsolutni must have svake mame koja drži do svoje karijere na društvenim mrežama ili samo želi da joj prijateljice hvale dekoracije, vrlo je bitno da izaberete super temu i pronađete baš sve rekvizite koje ste si zamislile ili pronašle na Pinterestu – nepresušnom izvoru ideja.

Tema koja je apsolutni broj jedan i najčešći odabir dječjih rođendana je Mickey Mouse, tj. Minnie Mouse. Kako ne bi baš svi rođendani izgledali isto, pronašla sam vam ideje za malo drugačiji party s ovim najpopularnijim mišem na svijetu.

Nezaobilazna tema za vruće, ljetne dane je sladoled party. Sladoledi u svi okusima i oblicima, torta od sladoleda i osmijeh na licima velikih i malih. A ima li išta slađe od malih obrašćića umrljanih čokoladom?

Nešto zdravija verzija voćni party. Voće u raznim oblicima i varijantama, voće u koktelima za roditelje, voće u torti, voće na štapiću, voće, voće, voće. Puno boja i veselja.

Za sve male sportaše, možete organizirati i rođendan posvećen sportu. Tu bi ipak bilo idelano da zabava bude van dnevne sobe kako bi sačuvali vazu vaše svekrve koja je u njegovoj familiji već godinama ili ako baš mrzite tu vazu, a možda i svekrvu, preselite svadbu u dnevnu sobu i napravite igralište puno djece koja trče.

Ako ste taj sretnik da živite u kući s bazenom ili imate vikendicu s bazenom – pool party ili ti zabava na bazenu je pun pogodak. Svi će uživati i dan će biti maksimalno iskorišten. Uz tu temu možete povezati i neku tropsku, hawaii temu i uz vesele boje okinuti najbolje fotke.

Uz mojih pet favorita možete i sami posjetiti Pinterest i pronaći još milijun novih ideja, ali pazite koristite Pinterest na vlastitu odgovornost jer kada se navučete, sati će vam prolaziti poput sekundi.

Foto: Pinterest