Menu
KULTURA

Svjetski dan ljubaznosti: Daruj jedan cvijet

U SVIJETU U KOJEM MOŽEŠ BITI SVE ŠTO POŽELIŠ – BUDI LJUBAZAN!

 DOĐI I TI!

GDJE?

U Zagrebu na tri lokacije (Trg bana Jelačića – Cvjetni trg – Europski trg)

KADA?

U nedjelju 12.11.2017. od 11.00 – 13.00h

ŠTO TI JE POTREBNO?

Prije svega osmijeh i želja da sudjeluješ u ovom iskustvenom doživljaju.

ZAŠTO?

Budi i ti dijelom velike obitelji pozitivaca koji mijenjaju svijet.

OPIS DOGAĐAJA

Ideja je jednostavna:

Podijeliti ćemo svoju radost s drugima – slučajnom prolazniku pružiti vrijednost:  osmijeh, zagrljaj, poruku na papiriću, cvijet i time mu izmamiti osmijeh na lice i uljepšati mu dan.

Foto: Press

NAŠA MISIJA

Misija naše akcije je da osvijestimo zajednicu o važnosti brige i suosjećanja jedni prema drugima kada se u okolini odražava stres ili napetost zbog užurbanog stila i načina života te da tim ostvarenim kontaktom podsjetimo da dobro postoji među nama.

Tko smo mi?

Udruga Hoppipolla nastala je iz želje da krećući od sebe, budemo promjena koju želimo vidjeti u svijetu. Senzibiliziramo javnost kroz kreiranje raznih inicijativa gdje kroz inspirirajuće priče, aktivnosti, ljubaznost i pozitivnost uključujemo zajednicu na dijeljenje iskustva.

Ističemo vrijednosti pomaganja, suosjećanja i življenja u trenutku.

Mi ostavljamo trag sa namjerom da se isprepletemo i uzdignemo od separacije, mijenjajući kulturnu tkaninu današnjice i pripremajući je za ljepše sutra. Svaka naša inicijativa nosi u sebi poruku da svaki sudionik i pojedinac može osjetiti važnost zajedništva, mira i povezanosti, i time se podsjetiti na univerzalne vrijednosti života.
Korisni izvori:

Facebook event je na ovom linku, a Facebook stranica Udruge na ovom.