Menu
MODA

Stigla je nova bajkovita kolekcija vjenčanica dizajnerice Sandre Haddad

Stigla je još jedna neodoljiva priča o vilama kroz koju dizajnerica Sandra Haddad predstavlja svoju novu sanjivu kolekciju vjenčanica.

Foto: Marija Laća
Model: Darija Gabrić
Make up: Matea Beranek

Nova kolekcija pod nazivom “Vjerujete li u vile?” prepuna je prekrasnih kreacija koje će vas zasigurno inspirirati u potrazi za svojom savršenom vjenčanicom.  Ostavši pri svom prepoznatljivom stilu Sandrine vjenčanice iz nove kolekcije su romantične, nježne i ženstvene, a krojevi jednostavni i  izrazito elegantni. Krojevi koji pristaju svim mladenkama te utjelovljuju sve ono što je ženstveno i lijepo.

U svojoj novoj kolekciji Sandra je obuhvatila sve:  od romantične čipke, nježno ružičastih  tonova te vjenčanica A- kroja koje mladenke najčešće biraju.  Neodoljivi cvjetni detalji, mašne i vrpce daju ovoj kolekciji onaj prepoznatljivi romantični Sandrin potpis.  Uz vjenčanice tu su i modni dodaci kao cvjetni vjenčići i biserne ukosnice koji su usklađeni svakom vjenčanicom  iz ove bajkovite kolekcije.

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad jednostavno je savršena za sve mladenke koje žele lepršavu, romantičnu i jednostavnu vjenčanicu u kojoj mogu cijelu noć plesati.  Jednostavne linije i neopterećujući krojevi učinit će da se svaka od njih u ovim haljinama osjeća slobodno i nesputano, baš poput pravih šumskih vila.

Više informacija o Sandrinoj novoj kolekciji možete pronaći na njenoj službenoj Internetskoj, Facebook te  Instagram  stranici. Kako bi svaka mladenka imala vremena za uživanje u odabiru ovih neodoljivih vjenčanica, dovoljno je rezervirati  termin za isprobavanje, a  sama dizajnerica sa svojim savjetima pomoći će vam u odabiru jer kako kaže  i sam odabir vjenčanice jedna je predivna uspomena u nastajanju.