Menu
LJEPOTA

Stigla je mirisna Treaclemoon čarolija

U svim dm prodavaonicama potražite nove Treaclemoon gelove za tuširanje i piling koji će brižno njegovati vašu kožu, ali i osvojiti sva vaša osjetila čarobnim mirisom divlje trešnje i cimeta.

Treaclemoon, poznati njemački brand visokokvalitetnih kozmetičkih proizvoda, na hrvatsko tržište donosi ovosezonske novitete za njegu tijela. Novi gel za tuširanje s mirisom divlje trešnje te piling, kao i gel za tuširanje s mirisom cimeta očarat će vaša osjetila i odvesti vas u zemlju čarolije,tamo gdje najljepše priče postaju stvarnost.

Miris koji podsjeća na kasne ljetne dane, kada smo opijeni toplinom zraka i jarkim bojama neba, pretočen je u Wild Cherry Magic gel za tuširanje i nježni piling za tijelo. Bogata pjena i tekstura gela savršeno se nadopunju ju s nježnim pilingom za neodoljivo glatku i baršunasto meku kožu.

Zimske večeri nezamislive su bez pjenušavih rituala njege uz topli miris, kremastog gela Warm Cinnamon Nights uz koji će koža ostati nježna i glatka zahvaljujući bogatoj, hranjivoj formuli koja ne isušuje kožu.

Čarobni Treaclemoon gelovi za tuširanje i piling za tijelo potražite na policama svih dm prodavaonica po preporučenim, maloprodajnim cijenama od 29,90 kn (gelovi), te 27,90 kn (piling za tijelo).