Menu
MODA

Slatko iščekivanje pred reviju Ivice Skoke  

Ivica Skoko na nadolazećem Bipa FASHION.HR-u predstavit će novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2018. pod pokroviteljstvom branda Perwoll. Kao i obično, u sklopu najveće modne platforme, predstavit će večernju modu i glamurozne haljine u majstorskoj izvedbi zbog koje ga obožavaju brojne zvijezde crvenog tepiha.

Fotografija: Zvonimir Ferina, Makeup: Ivana Bilandžija, Frizura: Ivan Pervan, Model: Tea Mlinarić, miss Hrvatske (agencija Talia model)

Miss Hrvatske, prekrasna Tea Mlinarić, prva je imala čast isprobati haljine iz nove kolekcije i tako u glavnoj ulozi vizuala predstaviti mali dio nove kolekcije. U proljetno-ljetnoj sezoni Skoko ponovno sprema glamur u punom sjaju.Sama kolekcija sastoji se isključivo od dugih, uskih haljina koje naglašavaju siluetu, ali dizajner za ovu sezonu priprema i romantične forme, vrlo jednostavnih linija s tankim bretelicama. „Ovog puta naglasak je na nešto više strogoj formi te profinjenim i elegantnim krojevima. Inspiraciju sam pronašao u visokoj modi 80-ih godina pasam tako neke elemente poput naglašenih ramena oživio u novoj varijanti“, objašnjava Ivica Skoko i najavljuje nastup na najvećem tjednu mode u regiji. Od materijala, poznati dizajner i dalje koristi jako puno čipke u raznim oblicima i formama.Novost su glitter resice, perle, biseri i Swarovski kristali, koji su ručno aplicirani na haljine čime opet želi oduševiti sve one koje žele zablistati u punom sjaju.

Ivica Skoko svoju će novu kolekciju predstaviti 21. ožujka, u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. Najveći tjedan mode ove sezone najavljuje promjene i mnoštvo događanja pa će tako 15.i 16. ožujka modnu publiku ugostiti Gliptoteka HAZU, 19. ožujkaMuzej suvremene umjetnosti, a od 21. do 24. ožujka tradicionalni paviljon 5 Zagrebačkog velesajma. U sedam modnih večeri svoje nove kolekcije predstavit će i Robert Sever, I-GLE, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Arileo, koji ove sezone obilježava 15 godina branda, Marina Design, Klisab, Anthony Avangard, Morana Krklec, Price on Request,Twins, Ivana Janjić, Jelena Holec, Marijana Cigić, Unaesthetik, Mates i Mateyaneira. Nastavno na slavlje mode koje iz sezone u sezonu okuplja sve veći broj gostiju, u shopping centru City Center one otvorit će se FASHION.HR POP UP store, koji će u dva mjeseca trajanja posjetiteljima ovih zagrebačkih shopping destinacija omogućiti kupovinu dizajnerskih komada i najnovijih kolekcija prikazanih na revijama.