Menu
MODA

Sexy Plexy ima novu kolekciju srebrnih minijatura za vrat ili ruku

SILVER DUST je kolekcija srebrnog nakita iz Sexy Plexy tvornice, a osmišljena u suradnji s bliskim osobama djevojaka koje stoje iza ovog poznatog domaćeg brenda. Kroz priče i uspomene proizašli su motivi koji imaju posebna značenja, a samim time i posebnu vrijednost. Tajne, uspomene, neprežaljene ljubavi i skrivene želje pretočile su u neodoljive srebrne minijature koje ćete nositi oko vrata ili ruke.

Foto: Borna Kuzmanović / TALENTO Production
Model : Nikolina Maslać

Ključić s minijaturnim srčekom, podsjeća ih na ljubavi koje su skrivene od svijeta, koje postoje samo u nama, pospremljene duboko u srcu… Uspomene na skrivena mjesta, putovanja koja su ih obogatila i otvorila im vidike, oblikovale su u maleni avion koji karakterizira slobodu, mir i bijeg… Zvjezdica, srce i djetelina pojavljuju se u obliku 3 želje koji za svakoga imaju drugačije značenje i zamišljene su kao amajlije koje nosimo svakodnevno.

Sunce i mjesec asociraju ih na vrijeme, koje svi često uzimamo zdravo za gotovo i zaboravljamo kako je život kratak, te da trebamo iskoristiti svaki trenutak najbolje što je u našoj moći… Anđeoska krila pojavljuju se u ulozi čuvara, koji za svaku osobu predstavlja neki drugi oblik, ali ovdje je da nas podsjeti da se imamo na koga osloniti.

Cijene ogrlica kreću se od 420-480 kuna, a narukvica od 320-380 kuna. Srebrna kolekcija može se naručiti na [email protected] / [email protected] ili putem Facebook ili Instagram stranice.

Super vijest za kraj: Na našem Facebooku možete sudjelovati u divnom Sexy Plexy giveawayju!