Menu
GASTRO

Jeste li već probali ove domaće handmade granole?

Na hrvatskom tržištu odnedavno su se pojavili novi, prirodni i cjeloviti, proizvodi iza kojih stoji firma Seed. Riječ je o handmade granolama koje su napravljene prema recepturi food blogerice Foodoris, od potpuno prirodnih sastojaka, bez aditiva, dodanih šećera i rafiniranih namirnica. Namirnice koje se koriste potpuno su prirodnog porijekla i kao takve bogate su nutrijentima, hranjivim tvarima i punog su okusa. Pažljivo birani sastojci su bademi, lješnjaci, sjemenke, zobene pahuljice, heljda, hladno prešano ulje suncokreta i naranče, himalajska soli, cejlonski cimet, bourbon vanilija i rižin slad koji čine Seed granole neodoljivima. Granole su pogodne i za vegane jer ne sadrže namirnice životinjskog porijekla. Za sada su u ponudi dvije vrste, čokoladna Choco Madness te voćna Fruit Power, no u planu su i novi okusi, a uskoro i novi proizvodi – snack/međuobrok u obliku termički neobrađenih slatkih zalogaja.

seed

No, vizija i misao vodilja ove nedavno osnovane firme nije samo plasiranje proizvoda, već i širenje ideje o holističkom načinu života koji obuhvaća hranu, ali i ostale psihofizičke segmente zaslužne za čovjekovo blagostanje. U skladu s time ova poduzetnička priča obuhvaća proizvodnju ali i pokretanje i osvještenost kroz edukacije, radionice i događaje na kojima će se realizirati njihove želje da se o hrani priča, no ne samo kroz znanstveni diskurz već i kroz doživljaje, vlastite interpretacije hrane te naposljetku kroz degustiranja/kušanja.

Jedan od ciljeva je i ostvarivanje suradnji s hrvatskim proizvođačima te time promicanje domaće proizvodnje, a kako je njihov pristup holistički, naglasak je i na realizaciji suradnje s edukatorima iz područja fitnesa, s obzirom da ne vide hranu kao jedinu koja pridonosi sveukupnom zdravlju čovjeka, već i pokret, odnosno fizička aktivnost.

Sve informacije o proizvodima i/ili suradnji možete dobiti na e-mailu [email protected]. Tu su i facebook stranica Seed te Instagram profil seed.food.