Menu
GASTRO

Blagdansko ruho zdravih Seed granola i energetskih kuglica

Seed čokoladne i voćne granole već su osvojile brojna nepca, a od nedavno su u ponudi i energetske kuglice koje su odličan izvor energije „s nogu“, prije ili nakon treninga i fizičkih aktivnosti, kada je potreban zdravi snack između glavnih obroka ili kada želja za slatkim proradi. Nutritivne su to bombice koje dolaze u tri razna okusa: kakao&naranča, kikiriki&konoplja te rogač&sjemenke, za svakoga ponešto ili za svakoga sve. 🙂

Foto: Seed

No, Seed proizvodi „obukli“ su i zimsko ruho i zamirisali na tople, božićne začine. Proizvodi su to koje obilježavaju prirodnost i cjelovitost. Namirnice koje se koriste nemaju aditiva, dodanih bojila, šećera i ostalih sintetičkih tvorevina. Limitirana izdanja granole i energetske kuglice ispunjena su kvalitetnim sastojcima i začinima poput cimeta, đumbira, klinčića, pimenta, kardamoma i ostalih tipičnih zimskih grijača i donosioca radosnih sjećanja.

Zimsko-božićna granola sastoji se od zobenih pahuljica, lješnjaka, oraha, pistacija, ekspandiranog prosa, integralnog sezama, suhih brusnica, javorovog sirupa, rižinog slada, suncokretovog ulja i posebnog miksa začina.

Zimsko-božićna energetska kuglica  sastoji se od badema, datulja, suhih brusnica, kakaa te posebno smućkanih mirisnih začina.

Ova limitirana izdanja mogu se kupiti zasebno no postoje i posebno osmišljeni POKLON PAKETI kako bi prestali tragati za savršenim poklonom i kupili sebi i/ili svojim najmilijima najukusniji, ali i zdravi božićni poklon.

Poklon paket sadrži granolu, energetsku kuglicu i drveni ukras za bor. Sve se pakira u posebnu poklon kutiju s crvenom mašnom i ceduljicom s lijepim željama i/ili ilustracijom zimsko-božićnih motiva. Možete birati između S (1x granola, 1x energetska kuglica, 1x pahuljica) i L (2x granola, 2x energetska kuglica, 1x pahuljica) poklon paketa.

Dostava poklon paketa je besplatna za cijelu Hrvatsku a pripremili smo ih u vrlo ograničenom broju. Sve informacije i narudžbe možete izvršiti putem maila [email protected] i facebook te instagram stranice Seed.