Menu
MODA

Savršena shopping destinacija za mini obiteljski izlet

Summer fashion ponuda u Designer Outletu Croatia

Tijekom radnog tjedna uvijek vam nedostaje dragocjeno vrijeme koje možete provesti sa svojom obitelji i zato nestrpljivo čekate vikend jer je on rezerviran za vaše najbliže. Već smo duboko zakoračili u proljetnu sezonu, a probudila se i potreba da u ormaru imate spremne ljetne outfite pa se shopping izlet čini kao odlična ideja za obiteljsko druženje.

Designer Outlet Croatia savršena je destinacija koja vam uz popuste od 30 do 70% tijekom cijele godine nudi sve što je potrebno za mini obiteljski izlet. U stilu svjetskih village shopping centara Designer Outlet Croatia otvorenom arhitekturom inspiriranom hrvatskim regijama stvara ugodnu atmosferu i krije ponudu između više od 100 fashion i lifestyle brendova. Osim najboljeg shoppinga i neodoljivih popusta u centru možete uživati i u atmosferi zagrebačkog starog grada i kule Lotrščak, dok dubrovačkim kalama možete prošetati do dubrovačkog gradskog tornja. Za one najmlađe, koji nisu ljubitelji shoppinga, Designer Outlet Croatia u robnoj kući IKEA sprema nezaboravnu zabavu u Dječjoj igraonici uz kvalificirane odgajatelje.

Autobusna linija, koja vozi nekoliko puta dnevno sa Savskog mosta i zaustavlja se na ključnim mjestima u gradu, čini shopping izlet u Designer Outlet Croatia još dostupnijim i privlačnijim. Uz popuste do 70 % iz vruće ljetne Summer fashion ponude izdvojili smo kombinacije kojima nećete moći odoljeti:

DJEČJE LJETO

SVEČANI LOOK ZA NJU – IDEJE ZA VJENČANJA I MATURALNE VEČERI

CASUAL MUŠKA KOMBINACIJA ZA SVAKI DAN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NUDE LJETNI STYLING ZA NJU I NJEGA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Designer Outlet Croatia ponude potražite na https://www.designeroutletcroatia.com/