Menu
LIFESTYLE

Prva godina našeg portala!

1.1.2017. bio je važan dan za Collage. Tog je dana, prije 12 mjeseci koji su prošli u trenu, svjetlo dana ugledao naš prvi tekst. U 365 dana koji su uslijedili, objavili smo 454 teksta.

Za Collage su u 2017. pisale pametne, uspješne i obrazovane žene i ponosni smo što smo okupili izvrsnu ekipu koja svakodnevno predano radi kako bi donosila kvalitetan sadržaj vrijedan čitanja.

Zahvaljujemo se svim našim novinarkama koje su pisale ili pišu za portal – Poli, Dini, Ines, Tei, Pauli, Katarini, Nives, Sari, Marineli, Barbari G., Barbari J., NoriMaji i Mirti.

Hvala i našoj divnoj kolumnistici iz Pariza, Lauri.

Hvala Leonardi na tekstu iz New Yorka.

Posebno hvala na podršci naših prijateljica i suradnica Alis, Tee i Ive, koje su od prvog dana bile velika podrška i inspiracija i koje su odličnim tekstovima učinile naš sadržaj još kvalitetnijim i inspirativnijim.

Hvala svim našim sugovornicama i sugovornicama na brojim intervjuima, na kojima se zapravo i temelji ovaj portal.

Hvala Ivoni Z. koja je fotkala sugovornike naših intervjua i hvala Sarah koja je uvijek tražila najbolje fotke za naš Instagram i s čijim se captionima nismo uvijek slagali, ali bez kojih ne bismo bili tako posebni.

Hvala Jakovu koji je omogućio da Collage ne ostane samo ideja i hvala Siniši koji je na brzom biranju kada nešto zeznemo i treba nam programer koji će sve srediti.

I hvala jednom Marinu zbog kojeg je urednica ostala usredotočena na svoj posao i uz kojeg je pregurala sve teške dane kojih je ove godine bilo mnogo te uz čiju pomoć nije dopustila da se to odrazi na širenje pozitive i inspiracije koji su glavna svrha Collagea.

Radujemo se 2018. godini i jedva čekamo vidjeti što nam donosi!