Menu
LIFESTYLE

Prokrastinacija je zimska zanimacija

Zima kuca na vrata, veselimo se lampicama i idiličnom ugođaju, a nije naodmet kušati kuhano vino i delikatese adventskih štandova. No unatoč svim vanjskim blagodatima koje nam nudi zima, neki od nas radije uživaju u toplini svoga doma, ušuškani ispod tople dekice, uz šalicu omiljenog napitka i uz neizostavnu dobru knjigu ili film.

Za sve koji su se prepoznali u ovom drugom opisu, pronašli smo nekoliko zanimljivih aplikacija koje su tu da nekorisno korisno utroše naše vrijeme. Mašta u kombinaciji s tehnologijom daje zanimljive rezultate. Pa krenimo:

Rain Sounds – Sleep & Relax: Za sve ljubitelje kiše i kišnog vremena postoji aplikacija koja nudi upravo takve zvukove. Za one kojima fali ovakva prognoza mogu instalirati ovu aplikaciju i po potrebi slušati umirujuće zvukove koji će im pomoći da zaspu ili se relaksiraju. Možete sami kreirati svoju kišnu listu s različitim vrstama kišice i staviti trajanje iste. Jeste li već isprobali nešto slično?

Fotografija: Google Play

 [email protected]: Pravi ljenjivci izumili su ovu zanimljivu aplikaciju koja ispušta različite zvukove tipkanja, gužvanja papira i sl. kako bi se stvarao privid da radite dok ste, eto, malo ubili oko. Pitamo se u kojem zanimanju bi ovo bilo korisno?

Fotografija: Geeky Gadgets

Mixlr: Ova aplikacija nudi mogućnost prijenosa veće količine kvalitetnih audio snimki. Sad je vrijeme da isprobaš kako bi zvučalo snimati svoj radio show bez dodatnih kablova i skupe opreme. Zvuči zabavno!

Fotografija: Mixl

  

Instructables: Svi ljubitelji DiY uradaka dolaze na svoje. Ova aplikacija im nudi nepresušan izvor zabave i inspiracije. Kako vam se čini stolac napravljen od teniskih loptica?

Fotografija: Instructables

CamScanner: Skeneri su postali pomalo suvišni otkad postoje ovakvi izumi. Jednostavno uključiš kameru na mobitelu i preko aplikacije možeš skenirati sve zanimljive sadržaje, od bilježaka, članaka i knjiga. Sve se sprema na tvoj mobitel.

Fotografija: Tech Regar

Human-to-Cat Translator: Došla je aplikacija koja nudi mogućnost prevođenja ljudskog govora na mačji te nudi čak više od 175 zvučnih uzoraka. Radi li ili ne, možete provjeriti sa svojim čupavcima.

Fotografija: Amazon

Bubble Wrap: Svi koji se mogu poistovjetiti s obožavateljima stiskanja one prozirne folije s mjehurićima jednostavno moraju imati ovu aplikaciju. I tako mogu veselo stiskati unedogled, dok god imaju baterije na mobitelu.

Fotografija: Google Play