Menu
ZAGREB / GASTRO / KULTURA

Produženi vikend može početi uz koncerte Matije Cveka i Remi na platou Gradec

Ususret produženom vikendu koji je pred nama, plato Gradec ponovno će oživjeti u bojama Baš Naš Gourmet & Music festivala! Sjajni koncerti, slasne delicije, craft pića i rasplesana atmosfera od danas do 05. srpnja vladat će Gornjim gradom i otvoriti sezonu opuštenih ljetnih druženja na otvorenom.

Foto: PR

Koncertom Matije Cveka & The Funkensteinsa, u četvrtak, 18. lipnja počinje festival koji će u 18 dana predstaviti najpoznatija glazbena imena i zvijezde gastronomske scene. Najljepša pozornica u gradu svaki će dan ugostiti razne bandove i poznate DJ-e, a svi, koji nadolazeći produženi vikend ostaju na gradskom asfaltu, dobrodošli su na opuštanje i druženje s najljepšim pogledom na cijeli Zagreb. Dok je petak rezerviran za urbane zvukove uz koncert frontmenice grupe Elemental, Mirelu Priselac Remi, u subotu će cijeli plato na noge dići zaigrani Scifidelity Orchestra.

Baš Naš festival ove sezone šalje jedinstvenu emotivnu poruku #BašImamTeRad koja će obilježiti ljeto na platou Gradec, lokaciji koja je u svom prvom izdanju osvojila društvene mreže. U uređenim ljetnim rooftop barovima, chill zonama, najljepšoj vrtnoj oazi i odličnoj gastronomskoj ponudi može se uživati svaki dan od 17 do 1 sat. Sva događanja i koncerti na Baš Naš festivalu besplatni su za posjetitelje