Menu
MODA

Prepustite se novim modnim trendovima uz RESERVED proljetnu kolekciju

Nova godina donosi nova modna pravila

Prvi pogled na Reserved kolekciju za proljeće 2020. otkriva nam da je manje-više. Jednostavan stil, čiju osnovu čini nekoliko elemenata uz neizostavne modne dodatke, s naglaskom na kombinacije boja, uzoraka i kvalitetu materijala odlike su nove kolekcije ovog popularnog high street branda.

Ženska kolekcija odlikuje se lakoćom: prozirna bluza s naglašenim rukavima, predimenzionirani baloner, hlače visokog struka samo su neki od statement komada nove kolekcije. Ženstvenost se naglašava isticanjem struka i visokim potpeticama što je klasik koji reinterpretira vintage modu, a savršeno se uklapa u svaki stil s naglaskom na senzualnost koja se očituje u detaljima i načinu nošenja odjeće. Cvjetni uzorci na haljinama, bluzama i šalovima novoj kolekciji dodaju dašak romantike sa suvremenim zaokretom. 

Preokret u muškim modnim  trendovimau posljednje vrijeme dobiva sve više pozornosti stoga će se trendsetteri ove sezone fokusirati na  karakteristične proljetne trendove uz naglasak na snažne modne dodatke poput ruksaka i detalja u srebrnoj boji čime zasigurno neće proći nezapaženo.

Opušteni kroj devedesetih u kombinaciji s odjevnim komadima novog tisućljeća, krajnosti su koje se ovog puta međusobno ne isključuju. Udobnost je ono što je čvrsto ukorijenjeno u nadolazeće proljetne dane, koja je uz estetikuglavni atribut najnovije RESERVED kolekcije. Ovog proljeća sve je dozvoljeno, sve dok se u odjeći osjećate kao u drugoj koži!

Odjeća iz nove proljetne kolekcije dostupna je u prodavaonicama i na https://www.reserved.com/hr/hr/woman/get/inspired/women-lookbook-spring20.