Menu
MODA

Predstavljena Twinset Cécile Deux – druga generacija popularne torbice

U zagrebačkoj je Twinset trgovini svečano predstavljena Cécile Deux – novi model popularne talijanske torbice koju je dizajnerica Simona Barbieri i vlasnica brenda Twinset posebno osmislila i posvetila svojoj kćeri Cécile. Torbica je izrađena od najfinije kože, otporne na ogrebotine te dolazi u raznim bojama i četiri veličine koje su praktične za žene svih generacija. Povrh toga, svaka torbica nosiva je na dva načina. Uz brojne poznate Hrvatice koje prate modne trendove, Cécile Deux je posebno oduševila Olju Vori i njenu kćer Niku, koje su se poigrale različitim bojama i veličinama torbice te pokazale kako moderna i urbana mama i kćer u svakom trenutnu mogu izgledati elegantno i chic.

 Torbica je izrađena od najfinije kože, otporna je na ogrebotine, a različite boje, četiri veličine i mogućnost nošenja svakog modela na dva načina omogućuju bezbroj kombinacija uz razne stilove, za svako doba dana.
Kako je Cécile Deux zaštitni znak majke i kćeri, tako je i Olja Vori sa svojom kćeri Nikom dočarala kako se Cécile torbica, u svakoj veličini, savršeno uklapa u modne kombinacije za bilo koje doba dana.

Predstavljaju nove kolekcije popularne Twinset torbice prisustvovale su brojne fashionistice, poput, Lane Zrnić, Ines Preindl, Sonje Kovač, Marije Borić, Bojane Gregorić Vejzović, Tihane Harapin Zalepugin, Renate Sopek i Kristine Krepele koje su pokazale kako Cécile Deux osvježava njihov istančani stil.

Posjetite Twin Set trgovine u Splitu (shopping centar Joker) i Zagrebu (Gundulićeva 8) ili na webu trgovina Karla te odaberite torbu koja će ovog proljeća najviše odgovarati vašem stilu i dati mu dašak elegancije i glamura.

Cijena Cécile Deux torbica je:

♥ Micro 1.990,00 kuna

♥ Mala: 1.990,00 kuna

♥ Srednja: 2.420,00 kuna

♥ Velika: 2.580,00 kuna