Menu
LJEPOTA

Poznate Hrvatice otkrile tajnu prekrasne kose

Schwarzkopf Professionals novim brendom OIL ULTIME otvara vrata u svijet premium njege koja kosi i tijelu vraća ravnotežu. Proizvodi obogaćeni uljima, koja se već tisućama godina koriste u medicinske i kozmetičke svrhe, ističu istinsku ljepotu pojedinca i dokazuju da je ona savršen spoj vanjskog sjaja i unutarnje ravnoteže.

Foto: Promo

U moć luksuznih sastojaka i učinkovitost Oil Ultime ulja, šampona i regeneratora, uvjerile su se i brojne poznate dame kao što su Andrea Andrassy, Antonija Blaće, Lucija Lugomer, Lidija Lešić, Isabella Rakonić i Jasna Palić Picukarić. U popularnom restoranu Noel, djevojke su imale priliku upoznati najnovije proizvode iz OIL ULTIME linije, a u opuštenoj atmosferi na popodnevnom brunchu, otkrile su tajnu samoisparavajućih i samoupijajućih ulja u njezi kose.

Naime, pročišćena, 100% prirodna ulja kao glavni sasojak OIL ULTIME proizvoda kosi daju zavodljiv sjaj i glatkoću, a aromatična esencijalna ulja oslobađaju od svakodnevnog stresa.Tako uređivanje najvažnijeg modnog dodatka – kose, proizvodima od argana, marule, ruže i indijske smokve prestaje biti dosadna dnevna rutina i postaje pravo aromaterapeutsko iskustvo, dragocjeno vrijeme za sebe i opuštanje od užurbanog načina života. Oil Ultime ulja za završnu njegu linija su dragocjenih, prirodnih ulja koja pomažu njegovati i zagladiti različite tipove kose, a samoisparavajuća ulja osiguravaju lagane rezultate bez otežavanja. Kosa je iznimno mekana, sjajna i lagana za oblikovanje bez obzira na tip kose.

Dok Oil Ultime Marula ulje za završnu njegu brine o tankoj i srednje debeloj kosi, Oil Ultime Rose hidratizira tanku i oštećenu kosu, Oil Ultime Argan uljepšava deblji tip kose, a Oil Ultime Barbary ulje za završnu njegu intenzivno obnavlja grube i suhe vlasi. Koristeći najdragocjenije sastojke, od visoko učinkovitih prirodnih, pročišćenih ulja do osnažujućih, aromatičnih esencijalnih ulja, Oil Ultime klijentima u salonu omogućavabijeg od užurbane dnevne rutine, baš ono što je potrebno svakome u današnje vrijeme.