Menu
MODA

Posljednje pripreme za ELFS Fashion Show 2019

Iako nas od novog ELFS modnog spektakla dijeli svega nekoliko sati, u svakom pogledu sve je spremno i savršeno izglačano kao i treba biti na prezentaciji novih kolekcija. Glavnu ulogu u ovom potonjem imao je Philips kao ponosni partner modnog dvojca koji se za savršenu prezentaciju najnovije kolekcije upravo odlučio pomoći PHILIPS-ovim PerfectCare Elite Plus parnim postajama.

Savršeno jednostavno glačanje san je svakog kreatora pogotovo kada je pred modnu reviju potrebno do savršenstva izglačati cijelu kolekciju, a ELFSima je taj san, budući da su dvojac, ostvaren duplo. PerfectCare Elite Plus Philipsova je najmoćnija i najbrža parna postaja s izuzetno laganim glačalom i DynamiQ senzorom. Uz Philips parne postaje glačanje im je postalo jednostavno i brzo.

”S ovim parnim postajama glačajte sve tkanine bez straha od progorijevanja čak i ako zaboravite ugasiti glačalo i ostavite ju na predmetu koji glačate. Ukoliko još nemate ovu parnu postaju, vrijeme je da provjerite kako glačanje može biti jednostavno,”  izjavio je samo par sati prije  velike samostalne revije Aleksandar Šekuljica.

”Snažna, neprestana para s lakoćom savladava nabore i na najdebljim tkaninama. Tvrdokorni nabori nestaju naočigled kada jednom primijenite dodatnu količinu pare tamo gdje je potrebna. Ta dodatna para savršena je i za okomitu primjenu kako bi ste uklonili nabore sa osjetljive odjeće ili osvježili odjevne predmete,“’ izjavio je Ivan Tandarić.