Menu
MODA

Počinje Karla modni “play off”

Sportski uspjesi vesele pojedince i cijele nacije, baš kao i nove kolekcije obuće i modnih dodataka koje svake sezone dolaze u Karla trgovine iz vodećih svjetskih modnih arena. Uključite se u “Play off” i dođite do pobjede uz modnu strategiju koja neće baš nikoga ostaviti ravnodušnim.

Karla, trgovine luksuzne obuće i modnih dodataka, pripremila je modni “Play off” za novu sezonu jesen-zima 2018. Nova kampanja se bavi imaginarnim sportsko-modnim doigravanjem na raznim terenima jer dolazak na sportsko borilište u višoj potpetici više nije nešto neočekivano.

Kako i priliči vremenskim uvjetima, modna se priča odvija na snijegu i ledu, ali i zemlji ili jednostavno u zraku, koristeći sve sportske kodove za postizanje kreativne, modno-stilske, pobjede.

Bez obzira jeste li pobornik sportskih arena ili ne, inspirirajte se trendovima koji vas neće ostaviti ravnodušnima. U fokusu je „athleisure“, modni trend koji svoju inspiraciju vuče upravo iz udobnih, sportskih komada – tenisica stopljenih sa čarapom i elegantnih bijelih čizmica, koje neodoljivo podsjećaju na klizaljke.

Bezvremenski životinjski uzorci, a ove sezone u fokusu su reptili, idealni su za zemljane podloge. Tako kroko i zmija dolaze u klasičnom, ali ne i standardnom obliku, obogaćeni vibrantnim tamnim jesenskim bojama.

Sportska, ali i stilska pobjeda, optočena je zlatom. Elegantna kombinacija crne i zlatne, zasigurno će biti najaktualnija u svečanim prilikama ili onda, kada jednostavno želite barem malo pozlatiti svoj (sportski) život.

Sve modele iz nove Karla kampanje, kao i nove kolekcije popularnih brendova Marc Jacobs, Tory Burch, See by Chloé, Twinset, Ugg, Coccinelle, Loriblu, Fabi, Furla, Pura Lopez i drugih, potražite na www.karla.hr

Kampanju potpisuju:
Fotografija i set dizajn: Mladen Šarić
Stilist: Borut Mihalić
Video: Timy Šarec