Menu
MODA

PJEVAČICA ZSA ZSA UZ NAJVEĆE EUROPSKE ZVIJEZDE NA CRVENOM TEPIHU DODJELE NAGRADA MTV EMA U ZALANDO KOMBINACIJI

Sinoć je Zalando, vodeća europska platforma za modu i životni stil, na MTV EMA crvenom tepihu u Budimpešti ugostio i odjenuo neka od najvećih europskih imena. Partnerstvo s MTV-jem predstavlja slavljenje samoizražavanja kroz modu, koje je oživljeno kroz Zalando odjevne kombinacije koje su nosile zvijezde koje su prošetale crvenim tepihom. Odjevni komadi koje su sinoć u Budimpešti nosili Zalandovi gosti, odsad se mogu pronaći i online na MTV EMA Red Carpet kolekciji na zalando.com.

Foto: Kate Green, Getty Images for MTV

Na događanju koje je vodila Saweetie sudjelovali su pjevač JC Stewart, Zalando influenceri i gosti – hrvatska pjevačica Zsa ZsaRianne Meijer, Jedet, Oumi Janta, Jeny te Aida Dulceida, prošetavši crvenim tepihom uz umjetnike među kojima su bili Yungblud, Griff, Girl in Red, Ed Sheeran, Maluma, One Republic i Kim Petras.

“Oduševljeni smo partnerstvom s MTV-jem i predstavljanjem mode na Red Carpet Showu, jednom od najuzbudljivijih europskih pop-kulturnih trenutaka. Ovo je jedan od najpoznatijih crvenih tepiha na svijetu i bilo je divno odjenuti toliko elegantnih gostiju upravo na Zalando platformi. Svi stilovi koje nose naše zvijezde sada se mogu kupiti na web stranici Zalando, čime oživljavamo našu misiju da budemo polazišna točka mode i samoizražavanja za europske kupce! Događaj je također izvrstan povod da potaknemo uzbuđenje uoči nadolazećeg lansiranja Zalanda u Mađarskoj i Rumunjskoj 2022. godine”, istaknula je Natalie Wills, direktorica marketinga u Zalandu, govoreći o Presented by Zalando partnerstvu s dodjelom nagrada MTV Europe Music Awards.

Cjelovitu listu “2021 MTV EMA” dobitnika pronađite na poveznici.