Menu
MODA

Split je dobio još jednu ekskluzivnu adresu

U stilski besprijekornom interijeru novootvorene Pinko trgovine u Splitu, brojni posjetitelji razgledali su jesensko-zimsku kolekciju jednog od najpoznatijih talijanskih brandova za žene i uvjerili se kako je riječ o odjeći i modnim dodatcima koji savršeno prate suvremenu, modernu ženu u svim životnim prigodama omogućujući joj da se u svakoj prilici osjeća lijepo i ugodno. Tako su brojni poklonici imali priliku vidjeti Pinko novitete koji su danas, u svijetu mode, sinonim za izvrsnost.

Foto: Promo

Modna marka Pinko koja u svojim kolekcijama spaja sofisticirani ženstveni izgled s romantičnim detaljima, a čije je zaštitno lice ove sezone divna Stella Maxwell, oduševila je Viktoriju Rađu, Anu Gruicu Uglešić, Anu Opačak, ali i modne influencerice u čijim Instagram fotografijama svakodnevno tražimo inspiraciju poput Vedrane Jadrić Ilić, Barbare Kurtović i Marije Čamber.

Nova kolekcija Pinko za jesen/zimu donosi urbane i moderne fashion komade namijenjene samosvjesnim ženama koje brinu o svom stilu. U savršenoj ravnoteži linija i kvalitetnih materijala, naglasak je stavljen na ženstvene komade. Kolekcija obiluje atraktivnim haljinama, predimenzionalnim kaputima,  pencil suknjama i statement torbama.

Nova jesenko-zimska kolekcija branda Pinko sigurno će pronaći svoje mjesto u ormarima mnogih Splićanki.

PRODAJNO MJESTO: Pinko Store Split, TC Joker, Put Brodarice 6 (prizemlje)