Menu
LJEPOTA

Ovo su 3 najtraženija parfema jeseni

Ako već niste, vrijeme je da obogatite svoju kolekciju parfema novim mirisima koji su kao stvorenim za ove hladne dane u kojima nestrpljivo čekamo blagdne i zabave koje to vrijeme donosi. U jesen smo davno zakoračili i već odabrali najdraže komade za ovu sezonu, pa zašto ne bismo i parfem?

Gucci Bloom je zamišljen kao bogat vrt pun različitog cvijeća i opojnih mirisa te je autentičnost osmišljena kroz visoko koncetrirane prirodne sastojke. Ovaj miris sadrži note jasmina i cvijeta pod nazivom Rangoon Creeper koji je otkriven u južnoj Indiji. Lice kampanje je poznata glumica Dakota Johnson.

Fotografije: Pinterest/Facebook

Gabrielle Chanel je najavljen kao apstraktni cvjetni miris zbog svoje nježnosti i nota bijelog cvijeća – jasmin, tuberozu, cvijet naranče te ylang-ylang. Ovim parfemom kuća Chanel otvara novo poglavlje s novim imenom i inspiracijom.

Jimmy Choo Rose Gold Edition je interpretacija mirisa predstavljenog još u 2011. godini. Ono što ga čini posebnim i iznimno poželjnim su note naranče i orhideje koje je zasladio toffee.