Menu
MODA

Ovo su tenisice koje će vas motivirati za vježbanje!

Tenisice su važan dio sportske opreme i iako ih najčešće biramo po izgledu, odabir odgovarajućih sportskih tenisica zahtijeva ipak više pažnje jer bitno je izabrati upravo one tenisice koje će odgovarati našoj vrsti vježbanja. Pogrešan izbor sportske opreme može pogrešno djelovati na vježbanje, a posljedično time i na rezultate.

Stoga naravno, nije preporučljivo koristiti jedan par tenisica za vježbanje u teretani, za šetnje, trčanje i druge sportske aktivnosti. Ako je ikako moguće, trebali biste imati više tenisica, za svaku vrstu sportske aktivnosti. Razlika je primjetna već u samom potplatu jer tenisice, koje su primjerice prikladnije za teretanu, imaju glatki potplat koji se više skliže. Suprotno tome, pretjerano robusne tenisice bit će prepreka našim treninzima u teretani ili kod kuće. Birajte različite tenisice za različite terene i sportske aktivnosti jer one se razlikuju u tehnologiji, vrsti potplata, fleksibilnosti, materijalu (mekani ili tvrdi), a time i u  potpori koju pružaju našim stopalima.

Na Mass web shopu odabrali smo nekoliko modela sportskih tenisica za unutarnji i vanjski funkcionalni trening. Osim što služe svojoj namjeni i visoke su kvalitete, tenisice iz proljetne kolekcije Mass obuće su moderne i mogu se nositi i u drugim prigodama, ne samo za trening.

Moj izbor tenisica za vježbanje

Mnogi od nas teško mogu zamisliti svoju svakodnevnicu bez vježbanja, bilo da je to barem sat vremena tjedno funkcionalnog vježbanja u kombinaciji s brzim hodanjem kada to vrijeme dozvoljava.

Isprobali smo nove proljetne modele sportskih tenisica i moramo priznati, oduševili su nas svojim bojama, dizajnom, kao i kvalitetom.  Kombinacija koja je više nego dovoljna motivacija za kretanje!

U ponudi Mass trgovina nalaze se raznoliki modeli sportskih tenisica popularnih marki kao što su Nike, Adidas, Skechers i Puma, a na web shopu možete i filtrirati izbor obuće te tako odabrati idealan model za vaša stopala.

Skechers Uno Stand On Air

Tenisice Skechers, osim što privlače pažnju, istovremeno su i vrlo udobne i mekane. Skechers model UNO je jedan od onih modela koji ne možete ne primijetiti, uglavnom zbog upečatljive ružičaste boje. To je ona vrsta tenisica koja zahvaljujući memorijskoj pjeni odgovara različitim oblicima stopala. Iako bi to u osnovi trebale biti tenisice za sportske aktivnosti, one se bez dileme mogu nositi svaki dan, za različite prigode, naročito ako puno vremena provodite na nogama. Naziv modela “Stand On Air” nije stvoren slučajno;).

Nike Quest

Ako imate usko stopalo i niski rist, sigurno vam je poprilično teško pronaći tenisice koje vam savršeno odgovaraju. Na Mass web shopu dostupno je mnogo modela Nike tenisica, ali Nike Quest je jedan od onih koji odgovaraju upravo takvom tipu stopala. Mekane su i fleksibilne, idealne za funkcionalni trening, a ujedno su i dovoljno čvrste te pružaju dostatnu stabilnost i dobro prianjanje. Unatoč sportskom izgledu, ove tenisice su i dovoljno elegantne da ih možete nositi i za bilo koju drugu priliku. Prilikom kupnje Nike tenisice imajte na umu i preporuku da bi bilo dobro odabrati jedan broj veći od vaše uobičajene veličine stopala.

Puma RS-X

Istina, ovo su malo robusnije tenisice, ali svejedno su dovoljno mekane da ih možete koristiti za funkcionalni trening, baš kao i za brzo hodanje. Izuzetno su Puma RS-X izdržljive, kvalitetne i nude dobro prianjanje oko gležnjeva. Osim toga, popularne i od milja zvane „Pumice“, prepoznatljive su kao svojevrsni hibrid između modnog i sportskog stila. Zato ih bez problema možete odabrati i kao obuću za svaki dan.

Skechers Dynamight 2.0

Kao i sve Skechers tenisice, i model Dynamight 2.0 odlikuje činjenica da su izuzetno udobne zbog memorijske pjene i savršeno se prilagođavaju stopalu. Vrlo su lagane za nošenje, gornji dio tenisice izrađen je od tekstila pa su ujedno i vrlo prozračne. Izbor raznih boja daje mogućnost da se poigrate sa svojim modnih outfitom.  Na mass-shoes.com odaberite jednu od četiri upečatljive boje. Ima još jedna super stvar kod ovih tenisica, a to je da ih možete bez ustručavanja prati i u perilici rublja.