Menu
MODA

Ovi poslovni komadi pričaju zavodljivu modnu priču

Moćna pravila Reserved Premium kolekcije

Ništa ne izgleda moćnije od žene u odijelu, mnogi će se s tim sigurno složiti. Power dressing već davno nije rezerviran samo za uredske sastanke, već se na velika vrata spustio u street style kombinacije urbanih modnih brendova. Pomalo po uzoru na osamdesete, najnovija Premium mini-kolekcija poljskog high street brenda Reserved oduševila nas je jednostavnošću i seksipilom. Predimenzionirani krojevi i slojeviti stilovi privlače pažnju zbog svoje sofisticiranosti, igre tekstura i komplementarnosti tonova. Donosimo nekoliko kombinacija koje će se svidjeti svakome:

  • All-in-black

Nema potrebe naglašavati zašto obožavano planetarno popularan total look u crnom. Seksi, udoban, dobro pristaje, zahvalan za kombiniranje… Bezbroj razloga idu mu u prilog! Svakako je za preporuku poigravanje s mat i sjajnim teksturama kože i vunenih materijala.

  • Topli tonovi karamele

Bež kaput boje devine dlake klasik je koji odlično stoji i plavušama i brinetama te daje damski pečat svakom outfitu. Ove jeseni birajte sve tonove karamele, od svijetlosmeđe do crvenkaste boje konjaka. Haljine i dolčevite bit će doslovno preplavljene toplom paletom jesenskog kolora, što osobito lijepo izgleda kada se slojevito kombinira s ekološki prihvatljivim tkaninama, kao što su organski pamuk i viskoza ili prirodnim materijalima poput kašmira, svile ili merino vune.

  • Crno-bijelo

Uvijek se isplati zaigrati na sigurnu kartu crnih hlača i bijele košulje ili bluze. Neka to ovaj put bude svilena košulja koja će decentno istaknuti vaše atribute i poput izazovnog donjeg rublja nježno prianjati uz tijelo.

Kolekciju potražite u online shopu: www.reserved.com.