Menu
LIFESTYLE

Otkrivamo tko je zvijezda adventa koja je osvojila Instagram

Božićno doba već je pred vratima, dekoracije i lampice su zasjale i stiže najljepše vrijeme za darivanje. I dok odbrojavamo adventske nedjelje s nestrpljenjem iščekujući kraj godine, vrijeme je da se sjetimo naših najdražih i najbližih kako bi s njima podijelili posebna sjećanja, smijeh i veselje. Blagdani su ove godine još posebniji jer shvaćamo koliko su dragocjeni mali znaci ljubavi i pažnje. Iz ove je ideje nastala i nova adventska suradnja najpoznatijeg belgijskog piva na svijetu, Stella Artois i poznatog dizajnera Roberta Severa. Iz želje da svojim ljubiteljima daruje nešto jedinstveno i neponovljivo, brand Stella Artois ove je godine lansirao posebno izdanje adventskog kalendara, a kreativne snage udružili su s dizajnerom poznatom po jedinstvenim ilustracijama koje su obilježile njegovo stvaralaštvo.

Lampice i svjetlo prepoznatljiva su asocijacija na adventsko vrijeme i upravo zato Severova ilustracija krasi limited edition izdanje lampe koja se može pronaći u Stella Artois adventskom kalendaru. Inspiriran pričom o brandu koji je nastao kao prvo božićno pivo na svijetu i čiji je zaštitni znak zvijezda, koja se krije i u imenu Stella, Robert Sever kreirao je ilustraciju sa ženskim likom, koja nam šalje lijepu poruku ovog adventa. Romantičan je to i idiličan blagdanski prizor koji će se svojom toplinom savršeno uklopiti u božićne dekoracije uz bor. „Moje su muze uvijek žene sa zanimljivim karakterima, a moje kreacije gotovo uvijek nose imena tih muza. Kako je Stella uistinu prava zvijezda ovog adventa, odlučio sam ju ilustrirati likom žene smještene u zimskom, bajkovitom okruženju, poput prave snježne vile koja zrači toplom i romantičnom emocijom“, kazao je dizajner Robert Sever.

Ova limited edition lampa samo je jedan od 24 posebno osmišljena dara, koji se kriju u Stella Artois adventskom kalendaru, koji je postao pravi hit na društvenim mrežama. I dok traje odbrojavanje do blagdana, nije tajna da su adventski kalendari posebno iščekivani svake godine jer se u njima kriju posebne priče i poruke koje nam mogu približiti čaroliju blagdana. I dok svi s nestrpljenjem otkrivaju što se krije u kutijicama adventskog kalendara, Stella Artois ove godine svima poručuje da uživaju u posebnim trenucima sa svojim najbližima. Jer uz lampice, mirise cimeta, bora, medenjaka i svega što nam čini blagdane ljepšima, ono najljepše se krije u nama samima.