Menu
LIFESTYLE

Dok on gleda nogomet, ona gleda seriju! Mir u kući omogućuje Optima!

Za istovremeno gledanje različitih TV programa odsada se u promotivnom Optima TRIO paketu dobiva još jedan, dodatni OptiTV prijemnik bez ugovorne obveze.

Optima Telekom pripremila je novi, promotivni TRIO paket bez ugovorne obveze koji, uz već postojeći OptiTV prijemnik,uključuje i dodatni gratis TV prijemnik. Ovaj promotivni paket kreiran je kako bi omogućio mir u kući jer će korisnici ovog paketa odsada moći gledati različite TV programe na dva televizora u isto vrijeme. 

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu, nogometa, već su krenuli s planovima i pripremama za nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo. To između ostalog znači i da će utakmice biti glavni sadržaj na TV ekranima. Ženskom dijelu publike, kojem se svijet ne vrti oko lopte, dobro će doći još jedan prijemnik.

 Optima omogućuje mir ukući i od sada nema više razloga za svađu zbog daljinskog upravljača!Nogometni fanovi uz Optimu sada će konačno moći svaku večer u miru s ekipom gledati utakmice nadolazećeg Svjetskog nogometnog prvenstva, a bit će im dostupne i opcije snimanja, te ponovnog gledanja golova, sudačkih odluka ili propuštenih nogometnih trenutaka.

Ženski dio publike u isto će vrijeme moći uživati u gledanju omiljene serije ili dokumentaraca, glazbenog ili pak animirianog sadržaja za djecu, i to na svih 105 TV i radijskih kanala iz Osnovnog paketa. Korisnicima je na raspolaganju i Videoteka sa više od 4.000 popularnih naslova.

Na dodatnom OptiTV prijemniku aktivirani su svi programski paketi i usluge koje korisnik ima ugovorene na primarnom OptiTV prijemniku. Primjerice, ukoliko korisnik ima aktiviranu Snimalicu ili FULL paket, isto dobiva i na drugom TV prijemniku.