Menu
BUSINESS

Novi regionalni ured Tele2 u središtu Rijeke

Regionalni prodajni stručnjaci Tele2 uselili se u svoj novi poslovni dom u samom središtu grada

U samom središtu Rijeke, u neposrednoj blizini Korza, otvoren je novi ured za regionalni tim prodajnih stručnjaka Tele2, čiji dizajn potpisuje renomirani kreativni studio Brigada, dugogodišnji partner Tele2 u uređenju interijera.

Foto: Domagoj Blažević

Vodeći se svjetskim trendovima, novouređeni ured Tele2 u Rijeci izgrađen je kao funkcionalan radni prostor utemeljen na konceptu activity based workspace, koji se prema rezultatima mnogih istraživanja pokazao kao najbolji za uređenje radnog prostora jer pruža maksimalnu učinkovitost, ali i povezivost i timski rad. Štoviše, otvaranje novog reprezentativnog ureda u samom središtu Rijeke pokazatelj je stalnog ulaganja i podrške Tele2 lokalnoj zajednici.

„Tele2 je u Rijeci prisutan dugi niz godina, a otvaranjem novog regionalnog ureda u samom središtu grada želimo biti još dostupniji svojim partnerima i korisnicima u Rijeci i regiji te omogućiti našim zaposlenicima dodatan poticaj za ugodniji rad i pružanje još kvalitetnije usluge. Također, ovim ulaganjem, kao i dosadašnjom i budućom potporom lokalnoj zajednici i projektima, postajemo istinski partner zajednice, aktivno sudjelujući u društvenom i ekonomskom životu grada i regije“, rekao je Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2.

Novi radni prostor dinamičan je i jedinstven, a zbog pastelnih i umirujućih boja sam ured djeluje opušteno i prijateljski. Djelatnici su smješteni u najkvalitetniji dio prostora, s najviše prirodnog osvjetljenja, okruženi zelenim biljkama koje potiču zdravlje i opuštanje. Ured je funkcionalno podijeljen na nekoliko zona, tako da omogućuje interaktivan timski rad, ali i odvajanje u tihu zonu radi koncentracije.

Iako je Tele2 većinu svojeg poslovanja prebacio u digitalno okruženje, a zaposlenici zbog trenutačne epidemiološke situacije u Hrvatskoj u većem dijelu rade od kuće, iz Tele2 s veseljem očekuju nove poslovne izazove i rad u svojem novom riječkom uredu. U skladu s epidemiološkom situacijom, Tele2 provodi sve potrebne mjere opreza kako bi se očuvala zdravstvena sigurnost svih radnika, ali i zadržala stabilnost i kontinuitet poslovanja.

„Unatoč mnogobrojnim izazovima s kojima smo se susreli ove godine, briga za naše zaposlenike uvijek nam je bila na prvom mjestu kako bismo maksimalno zadržali stabilnost i kontinuitet poslovanja. Preseljenje u novi ured u Rijeci bilo je naš prioritet ove godine radi stvaranja ugodnijeg i poticajnijeg radnog okruženja. Svjesni smo da sretni i zadovoljni zaposlenici nude i inovativno razmišljanje te drukčiji pristup rješavanju izazova, pa vjerujemo da će naš tim nastaviti rasti u ovom novom prostoru“, izjavio je Boško Labudović, regionalni voditelj prodaje Tele2.