Menu
GASTRO

Nove Julius Meinl Inspresso kapsule – Vaša dnevna doza inspiracije

Vaša dnevna doza inspiracije nalazi se u novim, kremastim teksturama vrhunske Julius Meinl arabice. Potražite Lungo Arabica i Espresso Selezione Inspresso kapsule od sada u odabranim Konzum trgovinama, Elipsu i Svijetu Medija, a uskoro i na ostalim prodajnim mjestima te uživajte u uvijek savršenoj šalici kave.

Započnite dan šalicom inspirativne Julius Meinl kave jer nove Inspresso kapsule donose neodoljive okuse vrhunske arabice, koja će oduševiti i najzahtjevnije ljubitelje kave. Jednostavne za pripremu, Inspresso kapsule uvijek jamče savršeno pripremljenu, aromatičnu šalicu kave s kojom će vam svaki dan započeti ispunjen zadovoljstvom i svježom inspiracijom:

  • Julius Meinl Lungo Arabica jedinstvena je mješavina s područja Indije, Brazila i srednje Amerike. Uravnoteženog je okusa i slatkoće, punog tijela, orašaste arome, te bogate, baršunaste kreme.
  • Julis Mein lEspresso Selezione sadrži luksuznu mješavinu arabice s područja Južne Amerike i Etiopije. Karakterizira je nježna krema te osebujan okus koji neodoljivo podsjeća na mliječnu čokoladu.