Menu
MODA

Nova Reserved Athleisure kolekcija kao savršen balans između mode i udobnosti

Sportski komadi koji će obilježiti fashion svakodnevicu svih trendseterica

Posljednjih nekoliko mjeseci u potpunosti je promijenilo našu rutinu i pogled na svijet. Transformacija je to koja se odrazila i na naše odijevanje pa se tako i moda te modni svijet prilagođavaju ovom novom normalnom, s velikim trendom prema odjeći atletskog stila. Stil koji se nekada povezivao isključivo s teretanom i sportskim načinom života, postaje moderna fashion svakodnevica. Multifunkcionalnost jedno je od glavnih načela spomenutog trenda, a upravo to je ono što donosi i najnovija Reserved Athleisure kolekcija s Kasiom Struss.

Uz neizostavne dukse i tajice, kolekcija uključuje udobne trenirke, majice od pletiva, sportske grudnjake, jednostavne haljine i predimenzionirane jakne. Svi se elementi kolekcije mogu međusobno kombinirati, dok neutralne boje i jednostavnost krojeva nude mogućnost spajanja i s drugim odjevnim komadima koji na prvi pogled nisu čak ni povezani sa sportom ili aktivnim životnim stilom. Neutralan asortiman ima umirujući učinak i savršeno se podudara s našim ormarima, baziran na čistim linijama bez motiva. Upravo to je razlog zbog kojeg sve zaljubljenice u modu ovaj trend neće zaobići. Dodavanjem nakita ili pokojeg odjevnog komada poput kaputa i cigareta hlača, dobijamo udoban i moderan outfit koji će pokriti sve oblike dnevnih obveza, od sastanka, ispijanja kave pa sve do izlazaka. Trend Athleisurea također je postao “uniforma” za ljude koji rade mjesecima na udaljenosti od kuće, zbog jednostavnosti i udobnosti koje predstavljaju savršenu modnu ravnotežu prema vlastitim uvjetima.

Još jedan zanimljiv element kolekcije svakako su dodaci – šeširi i sportske bejzbol kape, dok uz poznate dad sneakers nailazimo i na već nekoliko sezona popularne čizme inspirirane planinarenjem i skandinavskim blogerima. Važno je napomenuti kako se kolekcija sastoji uglavnom od organskih materijala s većinskom proizvodnjom lokalno, u Poljskoj.

Vjerujemo kako će Athleisure kolekcija pokazati kao savršen izbor za sve trendseterice koje žive aktivnim životom, čak i ako danas provode puno više vremena kod kuće. I dok nas većina trendova uči kako izaći iz svoje comfort zone, ovo je idealna prilika da se fokusiramo na udobnost u pogledu stila!

Odjeća iz RESERVED Athleisure kolekcije dostupna je na www.reserved.com