Menu
MODA

Nova modna priča sa Severinom: “Lijepe iz svakog kuta”

Popularna Severina i ovog će proljeća biti glavna zvijezda nove modne kampanje „Lijepe iz svakog kuta“, a kojom se naglasak stavlja na novu kolekciju obuće iz Massa.

Fotografije: Promo

Svojom elegancijom i seksipilom Severina je opet uspjela nadmašiti sve dosadašnje stajlinge.

Ovog puta se priča događala u urbanom stanu u samom centru Zagreba. Pozirajući u najprivlačnijim modelima obuće iz nove kolekcije Mass obuće Severina ponovno osvaja i fascinira. Različite modne kombinacije i obuća naglašavaju glavne modne trendove za nadolazeću sezonu – od sportskog „šik“ stila, pa sve do drskih i elegantnih kombinacija. Fotografije sa snimanja kampanje ponovno razotkrivaju Severinu kao pravu modnu kameleonku za što je zaslužna i provjerena ekipa profesionalaca – fotografije potpisuje Jelena Balić, za make up se pobrinula vizažistica Dajana Pajkić, a modni stajling je odabrao Petar Trbović.

Široki i raznoliki izbor svjetski poznatih robnih marki obuće iz nove kolekcije za proljeće 2018. nalazi se već na policama trgovina u svim Mass trgovinama.

Više informacija potražite u svim Mass trgovinama diljem Hrvatske, na Internet stranici MASS obuće  www.mass-shoes.com  i na Facebook stranici facebook.com/mass.hr.