Menu
MODA

Nova KLISAB kolekcija sve je što ćete trebati ove jeseni

Miljenici domaće modne scene, dizajnerski duo KLISAB, predstavlja novu međusezonsku kolekciju FALLFALL3 ususret pripremama za reviju u sklopu tjedna mode Bipa FASHION.HR. Obožavateljice prijašnjih kolekcija bit će oduševljene, jer ova jesenska predstavlja dosadašnje bestsellere izvedene u jesenskim bojama i materijalima donoseći prepoznatljive KLISAB lookove koji su ovog puta i suptilno senzualni.

Foto: PR

Nabiranje je dominantni konstrukcijski postupak koji dozvoljava da se silueta odjeće jednostavno prilagodi željama i raspoloženju. Tako primjerice omiljena KLISAB nabrana haljina kratke dužine lako može postati dugačka, a jednako je udobna za nošenje na oba načina. Osim day-to-night prijedloga lookova poput omiljenih pidžama odijela, koji podjednako dobro funkcioniraju u svečanim i onim manje formalnim prigodama, u kolekciji ćete naći upečatljive komade kao što su bomber jakne, parke i baloneri, a posebno osvajaju majstorski konstruirane trapez hlače i hlače širokog kroja. Materijali kao štof, felpa, keper, jeans ili neopren  su pune i bogate teksture, a posebno je zanimljiv način na koji su dizajneri sjajnim satenom naglasili konstrukcijske i dekorativne nabore. Paleta kombinira zagasite nijanse, a modra, crna i siva složene su uz toplu bež ili svijetlo plavu stapajući se u idealne bezvremenske stilske kombinacije.

Poznati po svojim razigranim konstrukcijskim tehnikama, Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, siluetu i kroj učinili su u ovoj kolekciji zavodljivom i senzualnom. Na nenametljiv, neopterećen način KLISAB modeli donose moderne lookove za žene koje se ne boje pokazati stav. Odraz njihove dizajnerske ideje odlično je u vizualima utjelovila fotografkinja Petra Mrša. U ulozi modela našla se Iva Grdić dok je makeup djelo Petre Sever za Estee Lauder. Za styling je zadužena Ivana Vukušić, a produkciju potpisuje Nikola Beban.