Menu
LJEPOTA

Jedinstveni NIVEA mirisi koji odgovaraju tvojoj osobnosti

Kombiniranje i miješanje uzoraka i boja može biti prava umjetnost, nekadapreviše otkvačena, danas je zgodna odjevna kombinacija. Igra s bojama i teksturama stvara originalan look, a ovaj se poznati trend iz svijeta mode, poznatiji kao Mix&Matchsada može primijeniti i na njegu kože!

Foto: Promo

Svima omiljenom klasiku NIVEA Soft kreme pridružile su se tri nova mirisa NIVEA Soft Mix Me krema čija se tajna krije u tome da se međusobno mogu miješati i tako stvoriti više od 25 predivnih mirisnih kombinacija!

Iako navika stvara sigurnost, izleti u nepoznato uvijek su uzbudljivi. Lagani, voćni miris za cocktail zabavu s prijateljicama ili pak sanjiva aroma za romantičnu večer, uz novo limitirano izdanje NIVEA Soft Mix Me krema svatko može kreirati svoj jedinstveni miris ovisno o raspoloženju i prigodi.

Poigraj se snovim mirisima Berry Charming, Chilled Oasis i Happy Exotic i pronađi kombinaciju koja odgovara upravo tebi. Prilagodljivi svačijoj osobnosti, mirisne kreme se jednostavno mogu miješati kao na slikarskoj paleti bez utjecaja na laganu, hidratantnu formulu.

Dok se ti zabavljaš otkrivajući miris koji odgovara tvojoj trenutnoj inspiraciji, tvoja će koža uživati u besprijekornoj njezi omiljene NIVEA Soft kreme. Smiksaj svoj miris ljeta uz NIVEA Soft, Happy Exotic, Chilled Oasis i Berry Charming kreme i pokaži svima kako je zabavno i lako biti poseban.

Svakodnevna njega kože bez istinske ikone NIVEA Soft kreme jednostavno nije ista. Intenzivna, osvježavajuća i nježna formula nezamjenjivog mirisakoji svima odgovarahrani vašu kožu, čineći ju mekom i podatnom.

Ukoliko je tvoja osobnost romantična, šarmantna i razigrana, nećeš pogriješitiposegneš li prvo za Berry Charming mirisom. Ovo izdanje NIVEA SoftMix me kreme kombinira slatkoću svježih divljih jagoda i sočnih malina s upečatljivim dodirom jabuke.

Ako si smireniji tip osobe koji će uvijek pronaći trenutak u danu za opuštanje, sigurno će ti se svidjeti miris Chilled Oasis. Kombinacija svježe metvice, zelenog bilja i mirisa tek procvalog ljiljana čini ovu verziju NIVEA SoftMix me kreme neodoljivom.

Za sve energične duše koje znaju kako uživati u životu, tu je NIVEA Soft Mix me Happy Exotic krema čija kombinacija živahnih mirisa svježeg ananasa, egzotičnih agruma i kokosa neće skidati osmijeh s tvojeg lica.