Menu
MODA

Nikad niže cijene, nikad bolja ponuda: Velika završnica zimskih sniženja u Designer Outletu Croatia

Dok smo se bavili mišlju kako je siječanj beskonačno dug i da će zima trajati zauvijek, preko noći nam se dogodila nekontrolirano brza veljača i proljeće je skoro iza ugla. Iako se veselimo toplijim danima, prijelazno doba godine donosi brojne izazove u odijevanju i drastične temperaturne razlike još uvijek variraju iz minusa u plus u samo nekoliko sati u danu. Upravo u ovakvom periodu rastu nam i modni apetiti, a velika završnica zimskih rasprodaja pomoći će zadovoljiti i one najzahtjevnijeg modnog izričaja.

Primamljivi popusti ”vrište” iz brojnih izloga još od početka godine, ali vjerujemo da su oni najiskusniji ipak ostavili dio budžeta za veliko finale zimskog Sale-a.U Designer Outletu Croatia vas od 04.02. očekuju još bolje ponudei Final Winter Sale koji donosi do 80% popusta, a atraktivan izbor je ovog puta toliko širok da smo sigurni da će ekskluzivnim komadima poznatih modnih brendova čak i oni najčvršćeg karaktera teško odoljeti.

Uz sve fashion izazove s kojima smo suočeni u veljači, još je jedan koji nam s godinama postaje sve zahtjevniji – što poklonitipartneru za Valentinovo? Kako nam ove godine s liste ideja ispada opcija klasičnog izlaska na romantičnu večeru, sva je pažnja preusmjerena na odabir savršenog poklona. Ponuda Designer Outleta Croatia zaista je raznolika pa smo sigurni da ćetepronaći inspiraciju za jedinstvene i kreativne poklone za voljene osobe po odličnim cijenama.

Donosimo vam listu naših favorita s Final WinterSalea koji traje do kraja veljače, a Hugo Boss, Armani Exchange, Gant, Guess, Replay, XYZ,  Desigual, Pepe Jeans i ponude drugih brendova potražite u Designer Outletu Croatia i na designeroutletcroatia.com.

GANT ženske čizme, prije 1.295kn -50%, sada 647kn
Armani Exchange ženska košulja, prije 1.099kn -80% , sada 219.80kn
Cordis Q&Q ženski sat, prije 449kn -80%, sada 89,90kn
Hugo Boss ženski sako, prije 2990kn -60%, sada 1196kn