Menu
GASTRO

NESCAFÉ GOLD CAPPUCCINO sada je još kremastiji i ukusniji

Unaprijeđene recepture cijelog NESCAFÉ GOLD CAPPUCCINO asortimana u domove donose još više uživanja u bogatim okusima kave

Novost koja će grijati srca pravih ljubitelja kave u hladnim mjesecima pred nama stiže iz NESCAFÉ asortimana. Dobro poznati NESCAFÉ GOLD CAPPUCCINO okusi kao što su Classic, Vanilla i Double Choca Mocha sada su još pjenastiji i ukusniji, a njihova unaprijeđena receptura ugođaj ispijanja cappuccina iz omiljenog kafića premjestit će u vlastite domove. Ono što je postojano su visokokvalitetni sastojci – najfinija zrnca planinski uzgojene  Arabica i Robusta kave čiji bogat okus i baršunasta pjena nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim.

„Posljednjih mjeseci sve više vremena provodimo kod kuće, no to ne znači da se moramo odreći malih životnih radosti kao što je ispijanje omiljene šalice kave. Uz nove recepture i u kućnoj radinosti jednostavno i brzo možemo pripremiti cappuccino po svojoj mjeri, dok je za one koji vode računa o unosu šećera u paleti okusa dostupan i Unsweetened Taste sa svega 3,5g šećera po šalici, što je čak 47 posto manje u odnosu na klasičan okus. Ovo nam je bilo u fokusu i kod razvijanja ostalih receptura, u kojima je postotak šećera u prosjeku smanjen za 10 posto“ – izjavila je Marija Grujičić, Brand Manager SEM Coffee Mixes, Nestlé.

Od prisutnih NESCAFÉ GOLD CAPPUCCINO okusa na hrvatskom je tržištu najprodavaniji Vanilla Latte, čija baršunasta pjena donosi atmosferu opuštanja i trenutke za predah u svako doba dana. Bogata aroma vanilije mnogima budi asocijacije na nadolazeće blagdane, koji rijetko prolaze bez barem mrvice čarolije cimeta. Postoji li ukusniji recept za božićno veselje?