Menu
MODA

Ne znate gdje pronaći modne komade koji su vam se svidjeli? Jednostavno je, samo ih uslikajte

GLAMI.hr ima genijalnu opciju koja vam pomaže pronaći bilo koji modni komad u samo nekoliko sekundi

Kada potražite definiciju mode ona je opisana kao oblik samoizražavanja i autonomije u određenom razdoblju i mjestu, u specifičnom kontekstu odjeće i obuće, modnih dodataka, kozmetike, frizure, pa čak i životnog stila. Moda doista je to. To je kreativni oblik izražavanja, a kada je u pitanju kreativnost, vrlo često tražimo inspiraciju svuda oko nas – u našim prijateljima, ljudima na ulici, filmovima, magazinima, te danas posebno, na društvenim mrežama.

Nekada čak i vidimo modne komade koji nas oduševe i poželimo imati upravo isti takav, ili barem sličan, kako bi ga mogli stilizirati na svoj poseban način i pokazati svoju viziju. No, možemo naići na problem ako ne znamo gdje kupiti proizvod koji nam ne silazi s misli, na primjer kada je iznimno jedinstven ili rijedak, brending nije vidljiv, samo smo ga vidjeli u magazinu ili najčešća situacija u današnje vrijeme – influenceri nisu označili brend na fotografiji. Zahvaljujući tehnologiji koja se neprestano razvija, s njom se razvija i modna industrija. Za sve navedene situacije postoji genijalno rješenje koje može brzo riješiti svaki sličan modni problem.

GLAMI.hr, jedinstvena modna tražilica koja se oslanja na umjetnu inteligenciju je razvila odličnu novu opciju. Sada praktički možete imati Shazam za modne proizvode! Na GLAMI.hr platformi, uključujući i web i mobilnu verziju, postoji opcija Vizualnog pretraživanja koja spašava stvar jer možete potražiti omiljene modne komade uz pomoć fotografije. Sve što trebate je stisnuti na ikonu kamere koja se nalazi na glavnom sučelju web stranice u sklopu tražilice ili na dnu zaslona u sklopu mobilne verzije, te učitati snimku zaslona ili uslikati fotografiju modnog komada koji vas zanima. U samo nekoliko sekundi pojavit će vam se prijedlog sličnih ili istih proizvoda. Uz to ćete moći vidjeti i online trgovine u kojoj su proizvodi dostupni, u kojim veličinama i koje su cijene. Zar nije to odlično?

Svatko tko voli modu ili je samo zainteresiran za nešto specifično, obožavat će ovu opciju. Svoje omiljene komade možete pronaći bilo kada i bilo gdje.Traženje modnih proizvoda i kupovina su mnogo lakši, a istovremeno imate mogućnost usporedbe različitih ponuda i odabira one koja vam najviše odgovara.Izgradite svoju garderobu kao profesionalci i iskoristite ovu opciju kao svoje “tajno oružje” za pronalazak svega što želite.

Osim ove pametne i jednostavne opcije za pronalazak i otkrivanje modnih proizvoda, GLAMI.hr također pomaže u otkrivanju najboljih ponuda uz pretraživanje različitih kategorija koje mogu biti vrlo specifične – od muških do ženski proizvoda, od stilova do trendova, od materijala i boja do sezona. Na jednom mjestu okupljeno je više od 5.200 brendova i više od 70 e-trgovina. Neka vaš online shopping bude intuitivan i inteligentan, uz dozu zabave!

Saznajte više na GLAMI.hr ili na GLAMI mobilnoj verziji koja je besplatna za preuzimanje i dostupna za iOS i Android uređaje.