Menu
MODA

Nastja Meaningful Jewellery otvorio svoja vrata u Radićevoj 16 u Zagrebu

Nakon uspješnog pokretanja web shopa, Nastasja Colarić, vlasnica brenda Nastja Meaningful Jewellery, odlučila se za još jedan veliki poslovni korak – otvaranje dućana u samom srcu Zagreba. Nastja Meaningful Jewellery dućan otvoren je u Radićevoj 16, a možete ga posjetiti svakim radnim danom i subotom od 10 – 20 sati.

 

Minimalistički uređen prostor i komadi namještaja s dalekog Balija

„Vjerovali ili ne, priča sa širenjem web shopa na pravi dućan dogodila se sasvim spontano. Ukratko, slučajno sam naišla na derutni poslovni prostor s puno potencijala i odmah sam mogla zamisliti svoj nakit u njemu. Bila je to ljubav na prvi pogled! Prostor sam uredila minimalistički i to uz pomoć majke koja se bavi uređenjem interijera. Minimalizmu smo pridružile i glomaznije komade namještaja koji su došli čak s Balija“ – ispričala je Nastasja u jednom dahu.

Za minimalizam se odlučila zato što ga i inače njeguje u svakom aspektu života, pa tako i poslovnom te zato što je u prvi plan željela staviti svoj ručno rađeni nakit.

Što vas čeka u dućanu?

U Nastja Meaningful Jewellery dućanu čekaju vas neodoljive narukvice, ogrlice i chokeri izrađeni od poludragog kamenja. Posebnost ovog nakita jest ta što svaki komad priča vlastitu priču i ima različitu svrhu. Jedni će vas motivirati, drugi zaštititi, a treći ohrabriti… U dućanu ćete od same Nastasje i ljubaznog osoblja dobiti sve informacije koje vas zanimaju i bit će vam detaljno objašnjeno djelovanje svakog poludragog kamena, čakre i kozmičkog simbola.

Svratite li do Radićeve, nema sumnje da ćete pronaći savršeni komad i za sebe. Osim što će ukrasiti vašu ruku ili vrat, imat će pozitivno djelovanje i dublje značenje. Naravno, ukoliko ste samo u prolazu, možete ga ponijeti kući i kao savršen, trajan suvenir ili poklon iz Zagreba!

Na Collage Facebooku  imamo jedno divno darivanje, pa vas pozivamo da sudjelujete do nedjelje, 15.4.! Poklončić možete vidjeti na fotki u nastavku…