Menu
MODA

Najljepše Zarine mini torbice za jesen koja nas čeka

Sigurno ste već negdje čuli za savjet koji kaže kako je pametno investirati novac u kvalitetnu torbu. Ako taj savjet prihvatimo, bilo bi poželjno odabrati komad koji možemo nositi svakodnevno, no treba nam i poneki slatkiš u ormaru koji nije uvijek najpraktičniji.

www.zara.com

Mislimo na mini torbice koje volimo već neko vrijeme, a posebno kada se radi o zanimljivom dizajnu. Mi smo za vas izdvojili upravo takve, a torbice će vam biti još slađe kada saznate da im cijene ne prelaze 299 kuna.To su tipovi torbi koje nećemo nositi iz sezone u sezonu jer zbog prevelike upadljivosti mogu brzo dosaditi nama, ali i drugima. No, to ne znači da ne možemo uživati u trenutku, točnije nekoliko hladnih mjeseci koje će razvedriti upravo one, mini torbice.

Nova Zarina kolekcija je raznolika i na njihovim policama možemo naći stvari inspirirane onima kakve su nametnule ugledne modne kuće još u prvoj polovici ove godine. Tako umjesto klasičnog remena na torbi možemo naći krzno po uzoru na Miu Miu ili krute clutch torbice kakve je predstavila Victoria Beckham. To su samo neki od modela, pripremili smo i mnogo šarenih komada. Na vama je samo da odaberete, što uz ovakav izbor možda i neće biti tako lako…