Menu
LIFESTYLE

Najčitaniji tekstovi u veljači

Veljača je naprosto proletjela i već je vrijeme za top 5 najčitanijih tekstova na portalu u proteklom mjesecu. Ako ste ih propustili, evo prilike da ih u miru pročitate. U veljači smo dosegli 100 000 posjeta na portal, a trenutno na Collageu možete naći čak 102 teksta. U pripremi je još puno sjajnih lifestyle priča, a sve što vam zasad možemo reći jest da će nam cijeli ožujak biti u znaku snažnih, inspirativnih, poticajnih i velikih žena.

Evo što ste najviše čitali proteklih 28 dana!

Krenite u lov na 200 knjiga u 10 hrvatskih gradova

Alis Pečarić Marić, osnivačica bloga Čitaj knjigu

Hrvatska je napokon dobila svoju inačicu potrage za knjigama! Inicijativa je to hrvatske blogerice o čitanju i entuzijastkinje Alis Marić, začetnice bloga Čitaj knjigu, koja ovom akcijom još više želi širiti strast prema čitanju. Knjige u Zagrebu su doslovno razgrabljene, a uskoro nas očekuju “lovovi” i u drugim hrvatskim gradovima. Na linku provjerite o čemu je riječ!

Desiinia: Osječki brend odjeće za sve trendsetterice

Intervju sa osnivačicama osječkog brenda Dessinia je izazvao zaista veliku pažnju čitateljica. U njihovoj se ponudi odjeće posebno ističu haljine namijenjene svim prigodama te dostupne u raznim bojama. Svojim svestranim radom, talentom i marljivim trudom postigle su uspjeh, a u prilog tome, osim velikog broja pratitelja na društvenim mrežama, govore i brojne zadovoljne klijentice oduševljene njihovim jedinstvenim i kreativnim dizajnom.

Fitness intervju: Ne tražite kratka i brza rješenja, već mijenjajte navike zauvijek

Za sve fitness entuzijaste, tu je intervju s autorima poznatog fitness portala treniraj.me. Oni su Erika i Milan, par koji osim svakodnevnih zdravih savjeta i navika koje dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, savjetuje i usmjerava svakoga tko poželi promijeniti svoje dosadašnje navike.

Sexy Plexy: Neodoljiv nakit s domaćim potpisom

Sara Jurlin Sančić i Iva Kreković Fleiss dvije su arhitektice koje su prije pet godina za svoj užitak počele izrađivati nakit od pleksiglasa. Dale su mu ime SEXY PLEXY i tako je sve krenulo. Kada su vidjele da su reakcije na njihov rad više nego pozitivne, hobi je malo pomalo prerastao u pravi posao. O počecima, inspiraciji i raznovrsnoj SEXY PLEXY ponudi nakita, pročitajte u tekstu.

Erin Motz: Žena koja mijenja svijet joge

Erin Motz je učiteljica joge i uz svog muža Adriena Edwardsa osnivačica pokreta Bad Yogi.  Danas je ”Bad Yogi” međunarodno poznat projekt i mnogi koriste baš njene online satove joge kako bi počeli svoje jogijsko putovanje. Osim što su njeni online satovi odlični za svakodnevni trening jer traju otprilike 15 minuta u svojim videima na simpatičan način demonstrira varijacije jogijskih poza za sve razine fizičke spremnosti i fleksibilnosti, pa je vrlo lako ”pohvatati” osnove. Ponosni smo što smo jedini domaći portal kojem je Erin dala intervju!