Menu
LIFESTYLE

Najčitaniji tekstovi u siječnju

Collage danas slavi svojih prvih mjesec dana!

U proteklih 31 dan objavili smo 60 tekstova, koji su čitani i dijeljeni u broju o kojem smo, kada smo pokretali ovaj projekt, mogli samo sanjati. S velikim entuzijazmom idemo dalje i pripremamo još mnogo sjajnih tekstova.

Evo koji su tekstovi u siječnju bili najčitaniji (sve odreda intervjui!):

Artez: virtuoz ulične umjetnosti

Ovaj beogradski ulični umjetnik toliko vam se svidio, da nam je već 3. dan od pokretanja, zbog neočekivano puno posjeta, “pao” portal.  Radovi Andreja Žikića osvajaju svojom  ljepotom, originalnošću, dimenzijama i virtuoznim izvedbama. Tekst je na linku, pa ga pročitajte ako još niste, a ako jeste, barem se još jednom prisjetite njegovih veličanstvenih radova!

Čitaj knjigu: evo tko stoji iza omiljene stranice ljubitelja dobre knjige

Artezu se u čitanosti približio i intervju sa osnivačicom iznimno popularnog bloga i Facebook stranice Čitaj knjigu, Alis Pečarić Marić. Alis je od prvoga dana prijateljica portala i radujemo se svakoj budućoj suradnji, književnoj preporuci i ideji koja dolazi od strane ove nezaustavljive blogerice.

Tomislav Perko: Od brokera do autostopera

Tomislav Perko je omiljeni putopisac kojeg ne treba puno predstavljati. Proputovao je cijeli svijet, napisao nekoliko knjiga, vratio se u Hrvatsku i trenutno se sprema na hrvatsku turneju. Pročitajte što nam je rekao za Collage o svojim iskustvima, knjigama i razlozima zbog kojih je odijelo zamijenio ruksakom na leđima!

[addToAppearHere]

Stiže nam nova knjiga obožavanog autora bestsellera “Pazi kojeg vuka hraniš” 

Kenan Crnkić autor je, kako on voli reći, transformacijskih knjiga “Pazi kojeg vuka hraniš” i “7 tajni uspjeha”, koje su odnedavno dostupne i u našim knjižarama. Profesor Crnkić je izuzetno inspirativna osoba, a njegove knjige (baš kao i ovaj intervju) trebao bi pročitati svatko kome je potrebna dodatna doza motivacije.

Marijana May: Kada čovjek živi svoju svrhu, njegov život biva sretan, uspješan i ispunjen. 

Marijana May je životna dizajnerica (samo ovaj podatak dovoljan je da kliknete na link i saznate što to znači!), blogerica i učiteljica meditacije koja trenutno živi na Tajlandu. Ona pomaže ljudima spoznati pravoga sebe, udaljiti se od negativne energije, upoznati sreću, mir i ljubav u svojim iskonskim oblicima, a sve to kroz svoje inspirativne priče i videa.