Menu
MODA

My Lovely Bag predstavio jesensku kolekciju na Tjednu mode u Milanu

Predstavljena je jesenska kolekcija, uz retrospektivu nekih starijih upečatljivih modela

Domaći brend My Lovely Bag, na čelu s dizajnericom i vlasnicom brenda Marijom Perić, nakon 9 godina postojanja na domaćoj modnoj sceni, svoj rad je predstavio na ovogodišnjem Milan Fashion Week-u. Predstavljena je jesenska kolekcija, uz retrospektivu nekih starijih upečatljivih modela.

Foto: Anna Minaeva i Prinya Wongwannawat

Kolekcija predstavljena u Milanu krije modele u kojima se mogu pronaći ljubiteljice različitih stilova i modnih izričaja. Od aktualne jesenske kolekcije jednostavnih linija, nenapadnog dizajna, decentnih ukrasa poput remenja neobičnih oblika ili remenja upotpunjenih lancem, pa sve do unikatnih luksuznih krznenih torbica, upečatljivih boja, uzoraka i metalnih ukrasa.

Predstaviti svoj dizajn pred ovom respektabilnom modnom publikom koja je uzvratila najljepšim ovacijama, veliki je uspjeh te ujedno i velika nagrada trudu i radu ovog brenda, koji iz sezone u sezonu oduševljava domaće obožavateljice modnih dodataka.

Trenutno jedini modni skaut za cijeli Balkan platforme Milan Fashion Week za Emergeing Talent Milan, Josip Grabovac, prepoznao je jedinstvenost i kvalitetu ovog brenda te je nakon njegovog predstavljanja, na adresu My Lovely Bag početkom ljeta stigla pozivnica za ovaj važan modni događaj.