Menu
MODA

MY CHOICE – modni dodaci koje morate izabrati

My Choice ime je novog hrvatskog brenda modnog nakita, torbi i šešira. Iza ovog znakovitog imena, krije se sve ono što bi Lidija sama nosila, kupila i voljela imati –“ My Choice” je “Lidijin izbor”!

Lidija Lešić, uspješna hrvatska manekenka svoju je ljubav prema modnim dodacima pretočila u kvalitetne, pomno izrađene komade minimalističkog i elegantnog dizajna.

Ideja o pokretanju vlastitog branda došla je prije nekoliko godina, a Lidija je svoju tihu želju  napokon odlučila oživjeti.

S jedne strane, Lidijin istančani modni stil i velika strast prema modi, a s druge strane, neizmjerna ljubav i nostalgija za Slavonijom potaknuli su ideju o osnivanju brenda modnih dodataka.

U raznolikoj kolekciji nakita My Choice mogu se pronaći trendovski komadi, koji će potrajati dulje od jedne sezone, a osim što su moderni, mogu se pohvaliti vrhunskom kvalitetom izrade. Sav nakit ručno je izrađen, točnije heklan u Slavoniji od prirodnog pamuka. Proces proizvodnje započinje skicama koje izrađuje Lidija, da bi potom lokalne majstorice heklanja crteže pretočile u stvarnost. Najveća inspiracija za izradu naušnica, narukvica i torbi upravo je Lidijina rodna  Slavonija,  pa ne čudi stoga što je kolekcija nakita objedinjena pod zajedničkim nazivom Slavonika.

Šeširi su također velika Lidijina stast. Linija šešira CappeLLo pronašla je svoju inspiraciju u vremenu kada je Lidija živjela u Milanu ali i u ženi koja je drugačija i zanimljiva, a istodobno decentna.

Moderni komadi, s retro prizvukom, lagani su za kombiniranje i nosivi u dnevnim i večernjim prilikama.

 

Pred objektivnom iskusnog zagrebačkog fotografa s pariškom adresom – Šime Eškinje, Lidija je savršeno utjelovila lice kampanje vlastitog branda.

Ranč „Griva Oaza Mira“ u Vugrincu poslužio je kao scena za kreiranje jedinstvene i odvažne modne priče. Za kosu su zaslužne čarobne ruke Luciane Šakić iz frizerskog salona Sophie, za make up Sanja Agic , a za manikuru Josipa Beauty and Pro.

 

Ovi divni, minimalistički modni dodaci osvojit će vas na prvi pogled svojim neodoljivim izgledom i jednostavnošću kombiniranja. Neka My Choice bude i vaš izbor! Svoje omiljene komade potražite na Instagram profilu branda.